1.Nick z gry: AngelKiller 2.Data otrzymania bana: 19-08-2018 18:53 3.Sytuacja oraz powód otrzy mania bana: dostałem bana Za Dzialanie na szkody serwera bo mój brat wszedł na serw i nie pamietal wszystkiego przez co został uznany za oszusta 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Poniewasz bardzo lubie craftapple i bardzo lubie tam grać i proszę o unbana to jedyny serwer na którym lubie grac kilka razy wsparłem serwer i na pewno na tym się nie skończy. Bardzo przepraszam za brata i prosze o ub, przepraszam za wszystko, jeśli dostane 2 szanse to obiecuje że jej nie zmarnuje, obiecuje. , Oraz jesli dostane tą szanse to bardzo będe wam dziekowal ekipo,
totaj brat inweary. muwi rze cos krencisz To tak nie działa. Jak coś odwalasz, to powinieneś liczyć się z konsekwencjami, a nie próbować się usprawiedliwić "bratem", który może nawet nie istnieć.
Szanse są jak pępek, masz tylko jeden. Tak w ogóle, jakim cudem twój brat dostał ci się na konto. Prawda czy jakaś słaba wymówka ?
Między kontem, ip oraz netem jest spora różnica. Możesz mieć tego samego dostawę neta, różne ip i różne konta. Ale jak wchodzisz na CA, to i tak musisz się zalogować, więc dedukując - "brat" musiał znać hasło. Nawet ja wchodząc czasem kilka razy dziennie (to samo konto, net i ip) muszę wpisać hasło. Inaczej ruchu po lobby nie wykonam.
Może proszę u UB? Nie ma takiego czegoś jak ,,chcę", chcieć to ty sobie możesz zabrać mamie kasę i kupić UnBana, tutaj się prosi chłopcze szacunek tak nakazuje przynajmniej dla mnie tak to powinno wyglądać. Możesz to zrobić jeszcze raz......
Cesc jestem blaciskiem koki i wbileem mu sie na konto hihi a on o tym nie wie wcale ze to nie ja koka wcale o nie mam bana, bo wyzywalem selwel!!! Powiem ze to moj blacisek hihi. Żenada... Myślałem, że to jest już wyjedzone do dna, ale dalej ktoś stosuję metodę brata którego nawet może nie ma. Co zwalasz winne na innych bądź mężczyzną i przyjmij karę na klatę. Lubisz serwer? Kup unbana i tym sposobem wspierasz Administrację serwa... + Brat tak wyzywa ludzi? Bo pamiętam, że ty miałeś odpała i ciągle wyzywałeś. Ban słuszny Mam horom curke poratój prorze
Wow! Co ma wspólnego twoje błaganie o UB, do tego co pisałem. I napisałem, że wątek zamknięty, powinieneś dostać ostrzeżenie za bezsensowne pisanie i tym spamieniem tu na forum. P.s Survival się pisze. A po za tym masz IQ -100 nie dość, że masz słusznego bana, bo każdego wyzywałeś na Survivalu. Lel ile ty możesz mieć lat człowieku.
Ja wyzywalem? Ty chyba nie czytales tematu i za co mam bana nikogo nie wyzywalem i to nie ja mialem 5h mute za netykiete a co do survivalu to bede pisal jak chce. Skoro mam -100Iq to jak sie zalogowalem na serwerze boże czlowieku wez mysl potem pisz zalosny czlowieku!
Myślę, że wszystko zostało Ci już wyjaśnione. Dodam, że przecież pisałeś do mnie na PW, że to żaden brat tylko Ty sam. W mojej ocenie nie ma wśròd Społeczności CraftApple miejsca na takie indywidum jak Ty. UB nie dostaniesz nigdy, dopóki to zależy ode mnie. Pozostaje Ci zmiana Serwera, albo wizyta w Sklepie. Prośba odrzucona