Ale to by musiało być zatwierdzone dopiero dziś bo : - Nikt tam ładnie oprócz cb nie buduje , każdemu budujesz dom... -Klepać się tam potrafią max 2 osoby , reszta ciągle ginie... -Kultura Osobista? Tam możną ją policzyć w max 3 osobach , reszta to osoby które wyzywają ciebie , bo nie dałeś ac... - Przedział wiekowy 13-20? No nie wiem czy taki krukmag ma 13 lat , mi ten użytkownik swoim zachowaniem przypomina typowego 8 latka. -Opaska? Chyba 2 osoby ją mają , a reszta twierdzi ,, komu to potrzebne '' Pozdrawiam.
Drogi Gepards, Proszę o nie gadanie tutaj propagandy bo: - nikomu domku nie budowałem - opaski ma 6 osób a nie 2. - Co do kultury to nikt mnie nie wyzywa i nigdy nie uczestniczyłeś w naszych rozmowach. - a co do pvp xd nw sugerujesz się liczbą pkt? Ty nabijałeś płacąc innym xd Więc jeszcze raz powtarzam.. NIE SIEJ PROPAGANDY BO TO, ŻE ZGAPIONE ZRESZTĄ OD NAS MIASTO TOBIE NIE WYSZŁO NIE ZNACZY, ŻE MASZ ZNIECHĘCAĆ DO NAS INNYCH.
Droga Crytal, Akurat twój komentarz tutaj jest zbędny bo wylecialaś za swoje żałosne zachowanie xd Dla wiedzy opaska jest to część symboliki ZWZ a pytanie o karalność poprostu dla mojej wiedzy kogo przyjmuje xd Bo ty też byłaś karana nie raz, tylko jestem ciekaw czy mama się zorientowała, że przewalasz jej hajs na craftapple bo jak mi to mówiłaś.... "Kupiłam tyle kasy i w ogóle żeby zrobić szacunek u administracji bo chce zostać pomocnikiem [ chrumkanie przez śmiech]"
Kupiłam ac i przedmioty dla przyjemności, sam widzisz, że wydaje ac, więc o co Ci teraz chodzi? Ps. Za kupowanie w sklepie ac i innych przydatnych "ulepszaczy do gry" nie otrzymuje się faworki a tym bardziej Pomocnika.
Zapominasz się xd Każdy kto z Tobą gadał w konwersacji ZWZ słyszał twoje słowa xd Nie wiem po co udajesz taką poważną i w ogóle XD Weź się posłuchaj czasami i przypomnij sobie słowa i czyny xd Ciekawe czy akcje z Fengiem też zapomniałaś XD
Co Ci się wzięło do przypomnienia sytuacji sprzed prawie roku? I przede wszystkim - co ma to do teraźniejszej sytuacji? Sam nie jesteś ideałem, więc pomyśl co ty sam robisz. Najpierw myśl co u siebie poprawić, potem martw się o innych. Kończę z Tobą konwersację, bo nie ma to żadnego sensu.
Ogólnie to chłopak fajny, ale czasem potrafi dowalić i to mocno ;/. Byłam w jego sojuszu, wykazał chęć w pomaganiu mi budować domek, więc fajna osoba, ale też potrafi zranić. Na sojuszników u niego można liczyć, więc ogólnie sojusz fajny, tylko trzeba umieć się dogadać z Valkarem, Nie chciałam zniechęcić nikogo do dołączeniu do sojuszu tylko się odniosłam do dwóch punktów, które MOIM zdaniem są troszkę bez sensu. Przepraszam jak to Ciebie uraziło :/
Gepards to nieprawda, że tylko 2 osoby umią się bić z ZWZ a to jest wręcz przeciwnie tylko 2 osoby nie umią się bić