Jeszcze nawet Forge nie ma na 1.13, więc tak średnio mi się to podoba :/ Ale z drugiej strony serwer umiera z dnia na dzień, ale myślę że po przeciągnięciu dużej ilości graczy wielka część odejdzie widząc jak zbugowane ( prawdopodobnie) to wszystko jest..
Dość długo trwa przystosowanie aktualizacji, co jeśli nigdy nie będzie możliwe bezpieczne przejście na 1.13, ponieważ zmiany dotyczą światów i generatora. Możliwe jest że spigotowi nie uda się rozwiązać problemów, wtedy pozostaje albo aktualizacja i liczenie że za wiele się nie stanie, albo nowe edycje na 1.13.
Super pomysł! Uwielbiam gdy ktoś podczas jazdy na rowerze wciska mi siłą kije w szprychy! Tak zróbmy to! #SarkazmAlert #GoGoGoMultikontaGłosowaćTak
A nie lepiej zrobić kopie świata survival, wejść na osobny świat i otworzyć w 1.13 i sprawdzić czy zniszczenia będą duże czy też nie.
Można, ale pewnych rzeczy nie da się dostrzec. Przykładowo problemy mogą pojawiać się później, część skrzynek może zostać opróżniona. Nie sposób otworzyć wszystkich. Ale sprawdzimy to, może rozstawimy skrzynki w różnych punktach na świecie.
Tak myślę, i pomyślałem że ta edycja to jakiś niewypał. Nie lepiej poczekać jeszcze trochę i zrobić nową edycję i ogarnąć przez ten miesiąc to co się psuło po czym wystartować z edycją 10.1 albo 10 compleate razem z UpdateX? Edit: Co należy poprawić/dodać. Często mam problem z tym iż jest noc, wpisuję /ptime day ale moby i tak się respią co sprawia że komenda jest bezużyteczna. Rozwiązanie: Dodanie zmiany czasu rzeczywistego całego serwera co 5 min dla rang PREMIUM i wyżej. Sojusze - punkty sojuszu za zabicie= 5+ za śmierć= -5/10 Możliwość pokazania wszystkich landów jedną komendą SketchMap, Meble (OCV) Każdy nowy gracz otrzymałby przykładowo 20AC (przydzielane na 1 adres IP) Możliwość wyłączenia dropu z mobów /drop on /drop off
Mam takie pytanie. Dlaczego ludzie tak bardzo się przywiązują do tego co zrobili skoro na vanilli część tych osób nawet nie gra i wchodzi raz na 2 tygodnie?
I tak większość osób odeszło to po co się tak spieszy. Powolutku a nie znowu graczę odejdą.Może i nawet ja wrócę Powodzenia w rozwijaniu servera
Ah ty mój dj, chunk jest do twych usług, wracając do tesktu, bardzo ciekawy tekst i propozycje mam prosbe napisz je w dziale propozycje a na pewno się przyjmą bo np. tak jak początkowe 20ac by się przyjelo albo nowa edycja.