Niestety, odchodzę z jabłka. Na tym serwie zaczynałem przygodę od końcówki 2014, złożyłem dwa razy podanie na pomocnika, niestety do dzisiaj nie udało mi się zawitać do Ekipy c.a . Przeżyłem tutaj dużo fajnych chwil, te złe momenty, rzadko się zdarzały. Jednak to już koniec mojej przygody na japku, może kiedys wrócę. Oczywiscie będę się udzielał na forum, i raz na jakis czas wpadnę na serwa. Chciałbym podziękować Graczom, z którymi spędzałem tutaj chwile, na dole zrobiłem ich liste, jak kogos nie napisałem to przepraszam, ale nie da się zapamiętać wszystkich ;v. ---Lista--- -Rp państw charona, kota itp. - Byłem w tym rp od lutego bodajże, bardzo fajne rp jesli chodzi o państwa -Magnet99, MrHanoh, Skyraf - nasz dom ciągle stoi na mojej działce! Żegnajcie -Raddii, DerziPL, kamil125 - żegnajcie somsiedzi. (choć z tym pierwszym mam kontakt na discordzie ;v) -RedoPl i Rigger1212 - Mielismy razem państwo, czy to wtedy jak się połączylismy, czy jak był henkarg. -SpeedNitro - Jak dobrze pamiętam, byłes st. Kapralem w wojsku od samego początku, narka speed ;P -Dron, Dertax - pamiętam to nasze rp, jak nie bylismy jeszcze w rp charona. Trzymajcie się -Noemiss - Miałem zakładać z tobą państwo, ale w tamtym czasie zrobiłem sobie przerwę i nici z tego ;P -Degsin_ - Dzięki za torturowanie mnie, narka ;P -Wickedskinner - dzięki za zaufanie, i bycie na pogrzebie riggera! Trzymaj się, i życzę samych awansów ;P -I cała administracja c.a, bez was nie było tego serwa, i nie było by tego wątku! Ulepszajcie ten serwer ciągle :v Pewnie trochę osób pominąłem, ale nie mam najlepszej pamięci ;v Wiem, że mało osób będzie interesował ten post, ale go napisałem ;v I po raz ostatni, trzymajcie się ;v
A owszem, nie na tym. Był to nick Nieznane, ale za tamtych czasów bardzo mało pisałem na chacie, budowałem na dzialce tylko, nawet nie miałem wtedy znajomych ;v.
Narka Panie Wspaniały! Byłeś dobrym somsiadem do pogadania na /msg... Powudzunka i wbijoj do nas kiedyś
Żegnaj, Elitoss Spędź wakacje miło i na słonku, korzystaj z pogody . Powodzenia w życiu! Wróć kiedyś!
Żegnaj Elitoss. Cieszę się, że na CraftApple znalazłeś wiele radości przez tak długi czas. Udanych wakacji!
Ja wróciłem ty odszedłeś, byłeś najlepszym kolegą na c.a. Mam nadzieje że kiedyś wrócisz. Czekam na Ciebie Pill3 ( RedoPl )