Witam gram tutaj od 2 lat i moja przygoda na tym serwerze dobiegła końca.Odchodze z powodów prywatnych i chciałbym wymienic liste osób którzy byli, zostaną w mojej pamięci. KalakPL- Pamiętam jak byłes bobasem a teraz pomocnikiem . Creative322-Byłem u ciebie w wojsku mieliśmy fajne relacje. ShadowHedgehog- Fajny kolega myśle ze cię jeszcze gdzies spotkam. Rigger1212- Fajny kolega pamiętam twój kraj, do teraz mam kontakt. Elitoss- Fajna ryba tylko szkoda ze tyle afczy, tez mam kontakt. Dominixator-Pamiętam twoje Niemcy na starym Ca. NoNice-Fajny kolega exploding_tnt111-Mam nadzieje, że juz nigdy cię nie zobacze. HavmeG-Fajny kolega kiedy wrócisz. Ola1995-Mieliśmy fajne relacje ale od bodajże Lutego są słabsze. Ashimoso- Zwany jako JakubCreeper fajny gość. _Vezmox_- O tobie to juz nie będę sie wypowiadac. CharonGaming-Fajny gość. kapi188-Pamiętam twoje państwo CraftDiDay. XDiler-Fajny generał polecam gut gut. IgitologPL-Fajny admirał. doublelightsaber-Fajny lewak. ziomekxp-Takie sobie nasze relacje. Dertax-Nie polecam. Drone_44- Pamiętam twoje państwo Ferymeria. Jezeli kogoś nie napisałem to napisz na dole a dopisze. Żegnam _xX_Ice_Tee_Xx_
A ja to co, jestem ta co nie chce Twojej glowy zbudowac Papa, miłego życia! Do zobaczenia kiedyś, mam nadzieję że się jeszcze zobaczymy
Ja również, żegnam. Tym bardziej się cieszę z tego że odchodzisz, ponieważ zadajesz się z dosyć, jak to powiedzieć, nieciekawymi ***** ładnie mówiąc. Nie będę tęsknić, a teraz *****