Dokładny Nick w grze xDzagodkax Imię: Natasza Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.0 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie jestem grzeczna xD Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie ale chciałambym Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Raz ale nie udało się myśle ze teraz się uda. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Moim Zdaniem chciałambym zmienić spawn i dodać fajne minigry Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: -Udzielać się na serwerze oraz na Forum. - Przyjmować różne dodatkowe zadania od rang wyższych. - Odpowiadać na zadane pytania przez Graczy, doradzać oraz porozumiewać się z nimi. - Zgłaszać wszelkie problemy Administracji. - Być dyspozycyjną. Uprawnienia: /kick (Nick) (Powód) - Wyrzuca/wykopuje danego Gracza z serwera. /tempmute (nick) (czas) (powód)- Wycisza daną osobę na podany czas. /unmute (nick) - Zdejmuje karę Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Bycie Pomocnikiem jest fajne bardzo lubię pomagać ludzią nawet w realu i chce to spełnić na serverzę Opisz swoją osobę: Witam Jestem Natasza. Jestem Pomocną Osobą Miłą i szczerą.Gdy mi się nudzi to czasami sobie porozmawiam lub popisze lub pogram na CA Przy ludziach jestem kulturalna i to bardzo Moją pasja to Jeżdzictwo Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Budowanie Willi i stajni Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną skontaktować za pomocą: -Facebook Nie mam ale może -Instagram Nie podaje -Forum CraftApple jestem aktywna -Na serwerze (CraftApple) aktywna -Snapie aktywna -TeamSpeak aktywna -Reklamowanie serwerów Discord jest niedozwolone! Umotywowanie podania:Mysle ze będę jeszcze milsza na serverze i moim zdaniem znam wszystkie komendy Pozdrawiam Cieplutko Administracje ♥
Zaczne od tego: -Podanie zrobione nieestetycznie -Widac, ze robione na szybko -Na serwerze az tak czesto cie nie widze (to moja opinia, ja caly czas no-lifie wiec to moze dlatego) -Na forum ostatnio zaczalem byc czesto i w ogole cie na nim nie widze Można się ze mną skontaktować za pomocą: -Facebook Nie mam ale może - po co podajesz tu facebook'a skoro go nie masz? Pograj jeszcze pol roku i zacznij wiecej pomagac Narazie jestem na NIE
Gdzieś już widziałem to podanie ale ok. Plagiat trochę. 1.Nie umiesz pisać a pomocnik pisze na czacie, naucz się może cb przyjmą. 2. Dziwny nick, nie reprezentuje on w żaden sposób serwera 3. 1.0 w mc o kurde szacun 4. Jeszcze Anię razu na serwis cb nie widziałem a o pomaganiu niema mowy(logiczne) może to dlatego że 1/3 wchodzę na CV a 2/3 na SV. Jednym słowem, nikt nie jest idealny ale podanie jest beznadziejne moim zdaniem NIE
XD. Ty sam jesteś dziwny. Wracając do podania. Jakoś cię nie widuje na serwerze lelz Podanie nie estetyczne i nie fajnie się je czyta ;/ Nie widzialam jeszcze żebyś pomagała Prawie wgl nie jesteś aktywna na forum Ja tam jestem na Nie. Spróbuj ponownie za miesiąc być może Ci się uda Sayo nara
Witaj Nie widziałam osoby z takim Nickiem ani razu na serwerze a gram tu już długo. Wydaje mi się że nie ma paru pytań, poza tym podanie pisane nie estetycznie i widać że pisane na szybko. Pograj kolejne miesiące na serwerze, staraj się wchodzić na każdy tryb na craftapple i udowodnij że naprawdę chcesz zostać pomocnikiem. Jestem na NIE Edit: Nie nabijaj sobie postów pod podaniem.
Podanie nie jest zgodne z obowiązującym wzorem, co oznacza, że musi zostać odrzucone. Zwiększ swoją aktywność zarówno na Forum, jak i Serwerze. Daj się lepiej poznać naszej Społeczności. W wolnej chwili zpoznaj się ze wzorem Podania oraz Podstawowymi informacjami i komendami. Kolejne podanie możesz napisać nie wcześniej, niż za miesiąc. Kandydatura odrzucona.