MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Jarynaay.

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Jarynaay, 25 Październik 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jarynaay

Jarynaay

Docenione treści:
    3
    Dokładny Nick Jarynaay.
    Imię: Natasha.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.8.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 25.10.2018.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Raz Na serverze.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Narazie Nie Ale może kupię.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Nie , to mój pierwszy raz.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałambym Przerobić Spawn dodać fajne tryby np Real Life

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Dla Mnie to by była fajna rzecz. Dlaczego? Bardzo bym pilnowała innych i bym bardzo innym pomagała np nowym graczą i wogóle.

Opisz swoją osobę: Cześć! Jestem Natasha mam 13,5 lat. Kocham jeżdzictwo. Jestem Zabawną Osobą.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W sumie? To wszystko Bo kocham budować!.

Określ swoją dyspozycyjność: Mam zawsze czas i chęci.

Można się ze mną skontaktować za pomocą:
    Discord: Sroka#4164.

-Forum CraftApple Będę Wchodzić.

-Na serwerze (CraftApple) aktywna.

-TeamSpeak aktywna.

I najważniejsze Reklamowanie serwerów Reklamowanie serwerów Discord jest niedozwolone! jest niedozwolone!.

Umotywowanie podania: Mysle ze będę Dobrym Pomocnikiem i wogole czy zasługuje

Pozdrawiam Pa All!

Reklama
  2. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    Samo to już Cię skreśla. Chcesz na Pomocnika a dopiero dzisiaj dołączyłaś? Nic nie wiesz o serwerze o Graczach i jak bym Cię pewnie zapytał to nie wiedziała byś kto założył serwer lub kto jest Opiekunem Ekipy. Popracuj z 2/3 miesiące pokaż, że Ci zależy na tej randze, że lubisz pomagać, poznaj Graczy i wtedy pisz Podanie. Jestem na Nie.

Pozdrawiam Skyraf~~

EDIT: @Jarynaay
    Co znajomi dadzą? Nic. A to, że znasz "trochę" serwer to nic Ci nie daje. Polecam Ci edytować jakiś post do odpowiedzi dla osób, które komentują twoje podanie i chcesz im odpowiedzieć :)

• Lubię To Lubię To x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    #2 _Zyraf_, 25 Październik 2018
    Ostatnio modyfikowano: 25 Październik 2018
  3. ItzExplodd

ItzExplodd Najlepszy Architekt na serwerze, twórca Grestinu

Docenione treści:
    591
    Że co proszę? X D

4. _Hezer_

_Hezer_ Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na nie, ponieważ wszystko pomieszałaś i nie kojarzę cię żebyś pomagała i (Określ swoją osobę) tam miało być min. 5 zdań a nie 1.
    I to skreśla twoją szansę dołączenia do ekipy. Pograj jeszcze miesiąc lub 2. Pokaż że potrafisz pomagać!

Na razie jestem na NIE

5. krukmag123

krukmag123 Ksiądz Biskup prawie Papież

Docenione treści:
    26
    Swoją postawą wiedzą i umiejętnościami podczas pisania skargi udowodniłeś że nie nadajesz się na to stanowisko. Nie mówię tu o tym że człowiek robi błędy ale po takim Failu mógłbyś trochę odczekać.

NIE

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 2
    • Lista
  6. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Dopiero dołączyłaś do naszej społeczności, ledwo znasz Regulamin, na serwerze lecą od Ciebie słowa typu "gów**" oraz "hent**". Nie powinnaś być Pomocnikiem, przynajmniej w okresie "poznawania" serwera.
    Zacznij pomagać w grze, zapoznaj się z serwerem, wbijaj na ts i spróbuj złożyć podanie za 2/3 miesiące. Narazie moim zdaniem nie ma dla Ciebie miejsca w Ekipie.

Jestem na nie.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  7. Roxerbrand

Roxerbrand Słodziaczek

Docenione treści:
    81
    Najważniejsze Wady:
    - Grasz na serwerze dopiero od wczoraj,
    - Zarejestrowałaś się na forum dopiero wczoraj,
    - Podanie jest stanowczo za krótkie,

- Podałaś za mało informacji o sobie,

Jestem obecnie na "Nie".

Spróbuj następnym razem.
    Pograj z nami dłużej niż tylko parę dni.
    Zapoznaj się z serwerem, jego funkcjonowaniem oraz włącz się w życie serwera. Udowodnij nam, że zasługujesz na zaszczyt bycia pomocnikiem.

Trzymam kciuki, żeby Ci się kiedyś udało osiągnąć swój cel.:)

#7 Roxerbrand, 26 Październik 2018
    Ostatnio modyfikowano: 28 Październik 2018
    Reklama
  8. Anonalise_

Anonalise_ (sarathekiller)

Docenione treści:
    14
    Witaj.

Dołączyłaś 25 października tego Roku więc to od razu skreśla to, żebyś została pomocnikiem. Pograj dłużej na serwerze, wchodź na wszystkie tryby po trochu i pomagaj a także daj się poznać.

Jestem na NIE

9. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    W sumie..., pasujesz do ekipy. Zgrasz się idealnie z poziomem intelektualnym wszystkich jej członków.
    Powodzenia.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  10. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    XD wybacz roxer, ale w tym podpunkcie lepiej to usuń, bo to nie ma najmniejszego sensu, skoro pisze tam "co CHCIAŁBYŚ zmienić na serwerze" i propozycja, podkreślam PROPOZYCJA nie ma jak na moje oko ani rozkazu, ani obrażania ani nic złego, więc po co oceniasz coś jako beszczelne w stosunku do administracji ?

Okej, a co do podania. Jest bardzo krótkie, wręcz napisane na kolanie. Nie przypadł mi do gustu twój "zapal" do pomagania, którego tutaj ewidentnie nie widać. Punkt opisz swoją osobą, gdzie powinno być min. 5 zdań, co widać we wzorze, wolalas uciac, żeby napisać szybko, na odwal. Moim zdaniem powinnas poczekac trochę z napisaniem ponownie podania, tak 2-3, może 4 miesiące, żebyś poznała graczy, zaprzyjaznila się z nimi i zobaczyła jacy oni są. Poczytala regulamin, żebyś nauczyła się za co karać i na co uważać, żeby nie zostać ukaranym.

Ps. Pomagać możesz bez pomocnika.

Jestem na nie.

11. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Niestety fakt, iż próbowałaś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Kandydatura odrzucona permanentnie.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę