Imię: Nazywam się Igor. Dokładny nick w grze: Mój dokładny nick w grze to _Hezer_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na OpenCreative. Często wchodzę na Survival bo bardziej go polubiłem. I tak to przebywam 1/3 godzinek dziennie. A jeśli mam czas to staram się być jak najdłużej. Data urodzenia: 02.08.2006r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie jestem pewny, ale 2014 wersja 1.8. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zacząłem grać od 2016. Nie miałem konta na forum dlatego dołączyłem 2018. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, nie byłem karany na serwerze ani forum. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam. Niedawno się skończyła. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak składałem macie linka: https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-_hezer_.13489/ Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym naprawić teleport na Survivalu. A tak poza tym to nic. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu, zgłaszać wszystkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora, pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend, Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum, zbierać dowody podczas karania, być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Uprawnienia: /kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci./tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - Wycisza Gracza na czas tymczasowy w całej sieci. Przykład użycia: /tempmute steve 24h lub 1mo lub 60s lub 7d Wulgaryzmy/unmute [Nick] - zdejmuje kare. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ bardzo się staram o to żeby zostać pomocnikiem i wiem że to jest wielka odpowiedzialność. Postaram się być jak najlepszym pomocnikiem. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Napisze im, żeby się uspokoili. W przy przypadku kiedy będą wulgaryzymy/spam/flood Dam im /kick lub /tempmute <nick> 4h. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Staram się pomagać ludziom na serwerach i także w szkole. Na serwerach często im pomagam w np. budowaniu itp. A w szkole czasami dziele się wiedzą i pomagam im w pracach domowych. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Igor i jestem miłą osoba . Jestem spokojny do czasu . Jestem osobą tolerancyjną , ponieważ wychodzę z założenia , że wszyscy są inni , ale każdy ma prawo do swojego zdania . Jestem uczciwy i zabawny . Bardzo lubię się śmiać . Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Podoba mi się to że można poznawać ludzi, świat i wiele więcej. Podoba mi się też to że można survivalować i walczyć ze znajomymi. Określ swoją dyspozycyjność: Staram być się osobą dyspozycyjną, ale także mam swoje obowiązki takie jak szkoła, nauka i odrabianie lekcji. Chętnie służę pomocą innym. Umotywowanie podania: Bardzo chciałbym zostać pomocnikiem pomimo tych negatywnych komentarzy. Minął już ponad 1 miesiąc i zapoznałem się z regulaminem i swoimi obowiązkami. Za hejty dziękuje a wierzę w to że uczciwi ludzie będą za mną. Pozdrawiam Igor (_Hezer_)
„Ale raz jeszcze, pewnie już po raz ostatni, postanowiłem dać szansę komuś tak młodemu.” (Cytat wiadomości ThreeEyedMaster z Podania Rei_San)
Nie nazywam tylko jeżeli już mam na imię. Potem się poprawiasz Co mam przez to rozumieć że 1/3 doby/dnia czy 1/3 godziny 20min. Jeszcze trochę poczekaj, zanim coś napiszesz kolejny raz. Bo czym więcej składasz podań tym niwelujesz sobie szansę dostania się do ekipy. Ja nie mogę cb wykluczyć bo jesteś pełen entuzjazmu ale Przemyśl. Idk
Cytuję: Jeśli na serwerze zmienisz nick nie mozesz pisac podania.. PERMANENTNIE to perm. To jakbyś zabił człowieka, zmienił imię i naziwsko i nie mogliby cie ukarac.. Do zamknięcia
To tylko moja Opinia. Jesteś Mało Aktywny Nie pomagasz innym na chacie z komendami itp Nie Aktywny na chacie Jestem Na NIE