Imię:Oliwia Dokładny nick w grze:OliwiaVlog Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:5/6 h Data urodzenia:13.06.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:wydaje mi się że był to 2015.06.01 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2016.07.03 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:Tak Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie ale mam zamiar kupić Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?:tak wydaje mi sie ze 2/3 razy ale było to rok temu Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic bym nie zmieniała ale bym dodała mini gry takie jak Bed Wersy. Sky Wers , HNS+ , itp Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. Zbierać dowody podczas Karania. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika: /kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci. /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - Wycisza Gracza Przykład użycia: /tempmute steve 24h lub 1mo lub 60s lub 7d Wulgaryzmy /unmute [Nick] - zdejmuje kare. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem Potrafię obiektywnie ocenić sytuacje,nie kieruje się znajomościami oraz sumiennie staram się wykonywać powierzone mi obowiązki.Bywam wulgarna,ale podczas pełnienia funkcji zobowiązuje się do powstrzymania emocji Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Starała bym uspokoić sytułacjie i dowiedzieć się o co poszło .Napewno chciała bym żeby gracze się uspokoili i by li w zgodzie Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak umiała bym się dogadać z graczami którzy chcą mojej pomocy albo ja bym chciała im pomóc Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem osobą bardzo aktywną lubię grać w siatkówkę , piłkę nożną.W szkole jestem wzorową uczennicą ,bardzo lubię pomagać osobą w szkole i po szkole.W minecraft gram bardzo długo przynajmiej dla mnie grę pokazał mi brat który ma 20 lat. Kocham minecraft i nie gram w inne gry . Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: To że mogę rozwinąc swoją wyobraźnie i mogę zbudować co tylko zechce. Określ swoją dyspozycyjność: Mogę napisać na Facebook , Messanger można do mnie napisać w godzinach 16:30 -19-30 Umotywowanie podania:Moje podanie motywuje do chęci bycia dobrym i bardzo jest mi miło gdy ktoś mi pomaga ja zawsze robię to samo pomagam mu/jej.
Auć wielkie tsunami cringe we mnie uderzyło. Na NIE. Dlaczego? : Jesteś nieogarnieta z Orto jak na swój wiek, nieladne podanie, jakim cudem pamiętasz dokładnie kiedy zaczęłaś grać na CA i w klocki ? Czyt. Miesiąc, dzień Ale no okej, widzę też jakiś plusik jeden: Jesteś mila (przynajmniej dla mnie ) spróbuj za miesiąc. Kto dwa razy próbuje ten na niego czar skutkuje!
Miałem to napisać XD ale oprócz tego pod wzorem masz napisane: Odpowiadaj na poszczególne pytania używając pełnych zdań. Coś mi tu nie gra i może robisz to dla żartu że piszesz wersy a nie warsy to i tak powinnaś wiedzieć że podanie to nie rozprawka z Polaka którą oddajesz do przemiłej pani która nawet jak napiszesz przepis na kotleta a miała być o historii bohaterów to postawi ci 4. Jestem na NIE Pamiętaj o tym że zanim napiszesz podanie zastanów się tyle razy i pomyśl o biednych administratorach którzy muszą takie rzeczy sprawdzać
Szkryt.. Na NIE (Ale dlaczego?) Nie ogar orto, czasem wkurzanie innych graczy, nie ładne podanie. Spróbuj za miesiąc/dwa może ci się uda! Wierze w ciebie. Dziękuję pozdrawiam
Twoje podanie przypomina mi moje podania z 2016, brzydkie, na szybko, byle dostac range. Gracze CraftApple nie przepadają za minigrami (bynajmniej tak to wygląda). SkyWars, nie "Sky Wers" bylo. - Gralo tam ok. 5 osob dziennie /2,3 areny (jak nie wcale). Interpunkcja.. Od kiedy zadania zaczynamy z małej litery?
POWODY NA NIE: -jesteś mało aktywna na głównym czacie -nie widzę Cię prawie w ogóle na forum -jesteś uparta (dużo osób tego nie widzi ale ona przebywała do 04-11 cały czas na mojej działce póki mieszkańcy mojego miasta nie zrobili głosowania, żeby dać jej deny) -mało pomagasz -rządzisz się -jesteś bardzo młoda część podania: Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:5/6 h a na których serwerach? POWODY NA TAK: -jesteś aktywna na serwerze -przyznajesz się, że byłaś karana na serwerze gry albo forum (nie wiem gdzie ale się przyznała) POWODY NIE WPŁYWAJĄCE NA OCENĘ: -pamiętasz dokładną datę rozpoczęcia gry w minecraft -pamiętasz dokładną datę rozpoczęcia gry na CraftApple W tych dwóch rzeczach mi coś nie pasi Na razie na NIE spróbuj za miesiąc i popracuj nad aktywnością