MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] _Asasin_220

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _Asasin_220, 4 Listopad 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Asasin_220

_Asasin_220 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imię:
    Kacper

Dokładny nick w grze:
    _Asasin_220

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    Nadzwyczaj w grze przebywam w dni szkolne po 2/3 godziny lecz w weekendy lub dni wolne przebywam dosyć
    dużo. Jeśli chodzi o ulubione tryby to bardzo lubię Survival ale od tygodnia dosyć często siedzę na Opencreative.

Data urodzenia:
    07.06.2005.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Moja przygoda Minecraft rozpoczęła się bodajże w wersji 1.7.2/1.8, W 2014 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Zacząłem grać na craftapple po przerwie w roku 2017, lecz grałem przez chwile jakieś 3 miesiące w 2015 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum
    Na tym koncie tak edycje temu lecz na tej na tym koncie za nic jeszcze nie byłem karany lecz na moim, 2 koncie miałem 2 kicki lub 1 kick nie pamiętam.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:
    Tak posiadam tą rangę.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple:
    Tak składałem raz coś koło półtorej miesiąca temu

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Chciałbym zmienić wygląd areny i przywrócić stare cuboidy a tak to uważam że server niema żadnych innych wad

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    -Obowiązki

- Pomagać Moderatorom
    - Zgłaszać bugi i graczy
    - Przyjmować dodatkowe zadania od rang wyższych
    - Pomagać graczom ogarnąć komendy
    - być dyspozycyjnym

-Uprawnienia
    -/kick [nick] (powód) - wyrzuca gracza z dowolnego trybu
    -/tempmute [nick] [czas] (powód)- wycisza ukaraną osobę na dowolny czas
    -/unmute [nick] - zdejmuje wyciszenie z podanego gracza

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:
    Chciałbym zostać pomocnikiem gdyż lubię pomagać ludziom z komendami i niestety często gdy gram widzę jak ktoś się obraża i nie mam na to wpływu do tego ten server to jest mój jedyny ulubiony server dlatego też bardzo bym się chciał znaleźć jak i odnaleźć w ekipie craftapple do tego po takim czasie spędzonym tu czuję się naprawdę gotowy.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Na samym początku spytam się obu o co poszło spytam się też czy nikogo w ten konflikt nie wetknęli
    jeśli to będzie konflikt między tylko nimi zaproponuje komendy /msg lub /ignore niestety jeśli nie zalecą się moich rad będę musiał pójść do rangi wyższej

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Owszem posiadam taką możliwość niema żadnej kłótni pomiędzy mną a kumplami której nie wyjaśniłem
    zawszę robię tak by każdemu było dobrze uważam że współpraca z innymi osobami jest wspaniała
    jak i moralna.

Opisz swoją osobę:
    Nazywam się Kacper jestem dość miły jak i życzliwy bardzo się cieszę gdy uszczęśliwię inną osobę jestem tolerancyjny. Lubię każdego oczywiście nie wtedy gdy on nie odwdzięcza się entuzjazmem do mnie. jestem często pełny euforii. koledzy często mówią do mnie w szkole że czasem tylko ja umiem ich rozweselić.
    jestem osobą wrażliwą lubię zwierzęta. Dobrze się uczę informatyka i angielski to moje 2 ulubione zajęcia.
    Uwielbiam słuchać rapu chociaż ostatnio trochę przerzuciłem się na trap. lubię chodzić do kina na filmy z bohaterami z super mocami. lubię ubierać się stylowo i wychodzić z kolegami na różne zabawy. w wolnym czasie po za graniem lubię poczytać książkę wyjść na dwór. Moja pasja to bycie programistą. Lubię prowadzić długie konwersacje z osobami z tymi samymi pasjami co ja.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:
    Podoba mi najbardziej to że w niej mogę robić kreatywne rzeczy w niej mogę wszystko zbudować jest kreatywna. Rozwija się jest w niej coraz więcej możliwości można w niej pograć na trybach creative jak i survival mogę grać z kumplami lub sam budować niesamowite domki jak i farmy uroczych zwierząt.

Określ swoją dyspozycyjność:
    - TeamSpeak
    - Discord
    - w grze
    - Forum Craftapple

Umotywowanie podania
    Sądzę że powiedziałem o sobie dużo i taka ilość wystarczy wam byście zdecydowali
    Sądzę że bardzo dobrze bym się odnalazł gdyż nauczyłem się potrzebnych komend jak i przeczytałem regulamin to tyle ode mnie

• Nie zgadzam się x 3
    • Nie lubię x 2
    • Zabawne x 2
    • Zgadzam Się x 1
    • Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Jarynaay

Jarynaay

Docenione treści:
    3
    Nie znam cię.
    Nie widzę na servie
    Tajemniczy na Chacie
    Nie aktywny Wogole

Jestem na NIE
    Popraw Aktywność a Przyjmiemy cię do Ekipy
    taa nie jestem w ekipie cicho xd

Nie od 2 Dni Pozdro teraz od miesiąca. I to byla moja opinia.

#2 Jarynaay, 5 Listopad 2018
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 6 Listopad 2018
  3. _Asasin_220

_Asasin_220 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    xD grasz od 2 dni tu i mnie nie widziałeś o tym że wcześniej byłeś na tak nie wspomnę wiesz dużo mnie tu osób zna i po prostu najwyraźniej niemiałeś okazji zemną pogadać ;D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę