Imię:Natasza. Dokładny nick w grze: Jarynaay Czy grasz regularnie na Craftapple?: Codziennie Data urodzenia: 6 luty 2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Tak Naprawdę Zaczełam przygodę w 2015 zmieniałam Nazwy co 30 dni. I jak zawszę mówiłam ze jestem nowa i lubiałam poznawać znaj ... Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Na serverze pary razy Netykiete Jakie uprawnienia i obowiązki posiada redaktor, Twoim zdaniem: - Bycie systematycznym w swojej pracy, aktualizować informację, dbać o estetykę strony , zachęcać ludzi do zerknięcia na stronkę. -Pomaganie osobom które tej pomocy potrzebują, nie lekceważenie problemu, staranie się jak najbardziej dogodzić użytkownikowi i w razie stanąć w jego obranie lub przekierować go na support CA Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Redaktorem: Chciałambym zostać Redaktorem bo fajnie by było być Redaktorem Rekrutacja na Pomocnika mi się nie udała więc mam wielką nadzieję ze dacie mi szanse to zdobyć. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Witaj! Mam na imię Natasza mam 12 lat a mówię ze mam 13. Kocham konie i zamierzam spełnić swoją Kariere. Bardzo lubię Rozmawiać na Ts 3. Mam Kanał na yt co pokazuje moję przygody z CA Oczywiście daje linki do kanału na Prv. Jestem Zbyt Aktywna Na chacie. Mam na 2 imię Gabrysia a lubię jak mówią do mnie Jagoda. Lubię zwierzęta. Chce być w przyszłośći Instruktorką. Jestem Szczerą miłą osobą. Moję marzenie jest od tych lat dostać się do ekipy. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Wiele rzeczy. Najbardziej servery co można się poznawać pomagać graczą. Umotywowanie podania: Myśle ze spełnie swoję jedynę marzenie w życiu. Pozdrawiam Administrację.
Joł Slim wbija na podanko. Co można o nim powiedzieć... no bardzo śmieszne ale czasem głupie. W podaniu udaję się wychwycić kłamstwo co wskazuje na to że mama za nią nie pisała. Bez komentarza. Jestem na TAK Kłamałem Jestem na NIE
Dzisiaj jest 05.11.2018 , urodziłaś się 06.02.2002 , Po obliczeniu ile aktualnie posiadasz lat wyszło 16 lat , 156 dni. Ja może nawaliłem dużo reklam, byłem nieuczciwy, zwyzywałem każdego z administracji, ale NIE OSZUKAŁEM W PODANIU na nie
Kłamiesz ze wszystkim. Wystarczy porównać dane podpunkty z tymi tu:https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-jarynaay.13570/ Nie ma najmniejszych szans na pozytywne rozpatrzenie.