Coś mi się zbugowało i teraz mam problemy ze światłem. Wcześniej nie było aż tak widać pojedynczych bloków. - Niezbyt estetycznie to wygląda. https://zapodaj.net/6961015d32a52.png.html - Światło/Cienie układają się jakby warstwowo, każdy blok ma inny odcień. Wcześniej cienie układały się normalnie (z grubsza tak jak w rzeczywistości). Odświeżanie chunków nic tu nie daje. Cały czas mam takie samo oświetlenie, jak ostatnio byłem na serwerze to były normalne cienie a teraz każdy blok ma inny odcień. Na spawnie jest tak samo: https://zapodaj.net/399d2e0e471aa.png.html Jeżeli ktoś wie jak to można naprawić to proszę o jak najszybszą odpowiedź.
Witaj, Roxerbrand W opracowaniu o twój raport pomogę ci w tym problemię. Pomogę ci owszem z tym problemem wystarczy kliknać, Klawisz F3 + T, Lub o zresetowanię gry. Jeśli masz jakieś pytanie do mnie skontaktuj się ze mną na Prv Jeśli jest coś jeszcze w czym mogłabym Ci pomóc, skontaktuj się ze mną. Pozdrawiam. Patajta tu !!
Ja pitole, gdybym mogla dalabym Ci "glupka", "unlike" i "gafy ort." na raz + stworzyla specjalnie dla Ciebie "debila" i "dziecko specjalnej troski". Umiesz Ty w ogole pisac po polsku? Popelnilas wszystkie mozliwe bledy w najprostszych zdaniach. Z jakiej racji podpisujesz sie jako "Game Master Minecraft Support Craftapple.pl"? Nie wierze, ze to pisze (@SnowSGirlFun rob ss, bo to rzecz swieta i nieprawdopodobna, za 8h sie pewnie tego wypre), ale aktualnej E&A to Ty nawet do piet nie dorastasz, a ich usredniony poziom jest no... niski, po prostu, a zeby byc az tak nizej trzeba byc po prostu Toba i generalnie na nic Twoje proby wpasowania sie w E&A, czy tez grono ogarnietych-pomagajacych-graczy-CA, bo... jestes po prostu soba, az brak mi epitetow (okreslen do Twej osoby, jakby slowo to bylo za trudne), i juz z kilometra smierdzi od Ciebie zazenowaniem, debilizmem i iq nizszym od Raczkow Elblaskich. Stop. Just stop it, kid. Blazisz sie. I tyle w temacie. To, ze napisalas dokladnie to, co Polaczek = po prostu nabilas sobie post, juz pomine i nie skomentuje. Dziekuje za uwage, dobranoc, pa, amen, ohayou, elo - wybierzcie sobie co tam wam pasuje.
"Opcje" > "Ustawienia Graficzne" > "Gladkie Oswietlenie"(Smooth Lighting) I najlepiej Maximum ustawic chyba :d
Dziękuję Ci CarLag za rozwiązanie mojego problemu oraz wszystkim innym, którzy starali się pomóc w zaistniałej sytuacji.