MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rekrutacja na pomocnika [ Issabela ]

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika Nela11112, 23 Listopad 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nela11112

Nela11112 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Imie: Izabela

Dokładny nick w grze: Issabela

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najczęściej?: Prawde mówiąc to teraz jest szkoła więc w tygodniu około 3/4 h a w weekend potrafie cały dzień siedzieć i grać na Craftapple, i najczęściej można mnie spotkać na OpenCreative.

Data urodzenia: 6.04.2007 r

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft zaczełam grać W 2015 roku na laptopie brata, a wersji niestety nie pamiętam.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Pamiętam dokładną date ponieważ było to w dzień mojej komunii czyli 14.05.2017 r

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze lub na Forum: Tak, dostałam bana rok temu na serwerze za reklame innego serwera.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na Craftapple: Nie posiadam rangi PREMIUM na Craftapple, nie myślałam nad zakupem tej rangi.

Czy składałeś/aś wcześniej podanie na Pomocnika: Tak, składałam 3 lub 2 miesiące temu podanie na pomocnika i pare tygodni temu, iż oba podania było niestety odrzucone.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Craftapple nie potrzebuje zmian, ja sądzę że serwer jest fajny sam w sobie i nie potrzebuje zmian.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Komendy POMOCNIKA:
    - /kick NICK POWÓD
    - /tempmute NICK CZAS POWÓD
    - /unmute NICK

Obowiązki POMOCNIKA:
    Pomocnik powinien być miły w obecności innych graczy serwera, powinien pomagać i tłumaczyć działania komend, i napewno powinien przestrzegać regulaminu.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać Pomocnkiem, ponieważ jest to moje duże marzenie, które chce spełnić, pomagałabym graczom i bym im tłumaczyła komendy i oczywiście przestrzegała bym regulamin.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Dowiedziałabym sie czemu sie gracze pokłócili i zaleciła bym im komende jak /msg lub /ignore jak by to nie podziałało dałam bym obu graczom mute.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myśle że tak ponieważ ostatnio bardzo dużo pomagałam i powinnam mieć w sobie tą umiejętność współpracy z ludźmi.

Opisz swoją osobe: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Witaj! Jak pisałam na początku tej rekrutacji na pomocnika mam na imię Iza i mam 11 lat. Jak wiecie moim marzeniem jest zostanie pomocnikiem i pomagać graczom. Jestem osobą zamkniętą w sobie i jestem sympatyczną osobą. Połowa mojej klasy mnie lubi i pare osób z 7 klasy. Uwielbiam kolory ciemne czyli czarny i tym podobne. Nie lubie wyjawiać swoich tajemnic bo jest to dla mnie bolesne. Nie lubie chodzić do szkoły. Zawsze marzyłam o tym żeby polecieć do USA albo do Kanady. Mam nadzieje że moje marzenie zostanie pomocnikiem się spełni.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Gra ta jest dla mnie interesująca. Uwielbiam w nią grać i się odstresować. Można się przy niej pośmiać itd. Gra ta jest rozmaita i czasami straszna, ponieważ można spotkać: herobrine. null itd. Gra jest niesamowita, można przygodowac, zbierać surowce, chodzić po kopalniach, bić się z mobami a przedewszystkim budować.

Opisz swoją dyspozycyjność: Ze mną można skontaktować sie wyłącznie przez:
    Messenger/ Fb
    Forum

Umotywowanie podania: Mam nadzieje że to podanie się przyjmie i że wkoncu zostane pomocnikiem, bardzo bym chciała i bym dużo pomagała.

Na koniec podania chciałabym powiedzieć, że czytałam regulamin i, że to wszystko pisałam z głowy, a komendy tym bardziej. Czekam na odpowiedź.

Reklama
  2. Elitoss :)

Elitoss :) Ryba

Docenione treści:
    35
    Ryba oceni ci podanie, więc słuchaj.
    Trochę młoda jesteś.
    Bardzo duży minus, co netykietę można jakoś wybaczyć, to reklama innego serwa jest bardzo (Bardzo bardzo) zła.

Jak nic nie zmienili od wtedy gdy wróciłem, to nie najpierw kicka się daje?
    Nic innego nie znalazłem, moim zdaniem za miesiąc możesz dostać tą rangę.
    Pozdro od leszcza.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę