Wróciłem, po 3 miesiącach przerwy. Pewnie i tak nikt mnie nie pamięta, bo sami nowi gracze ;/. No także ten, pozdro dla ajsa i drona bo z nimi powracam xD. Do zobaczenia
XD sami nowi gracze a ja nawet niewiem kim jesteś a gram sporo i napewno 3 mies wstecz. Pewnie z OCV jesteś :/
Hmmm, może nie jestem nowym graczem, ale gram na ocv. Dlatego mnie nie znasz ;v Założę się, że jakbyś grał na creativie to byś mnie kojarzył
No pisze przecie. Bo OCV nudny jest dla dzieci trochę co budujesz z nielimitowanej ilości bloków zresztą co ja robię w Cejrowskiego się zamieniam... Koniec
Na ocv niema tylko dzieci xd a tak naprawdę to 89% społeczności CA to dzieci XD. A i ten rp, na CV mówisz że robisz fajny bo tam robisz cyk myk i już a na SV jest lepsza zabawa moim zdaniem bo zbierasz surowce rzeczy które i musisz sam to zrobić. Jest to moje zdanie i no ja się nie czepiam cb tylko poprostu democration country forever <3
Wojna zakończona SV wygrało !!! A co do legalny w znaczeniu dzieci (tłumaczyłem to już kiedyś ..) miałem na myśli osoby niepełnoletnie oraz niedojrzałe na swój wiek ty zaś jesteś i tą i tamtą więc mimo to że jestem dzieckiem xd to podzielam twoje zdanie w odwrotnej formie(?)