Zgłaszam się. /p h:2 DJCreeperYT Kilka ciekawostek: - budynek posiada 31 pięter - powierzchnia podłogi wynosi ok. 40 tys. bloków - budowa zajęła ok 3-4 dni (licząc bez przerwy czas gry) - pierwsze 20 pięter jest takie same gdyż zakładałem, iż w korporacjach i biurowcach powinien być ład - wszystkie pietra są zajęte i ozdobione - wieżowiec posiada lądowisko dla dwóch helikopterów Zdjęcia: P.S. Pracę należy oglądać w nocy.
https://imgur.com/a/gdpbyj7 - Zdjecie zrobione od dupy strony, ktokolwiek chce obejrzec calosc - /p h:2 exploding_tnt111. Wnetrze, projekt wnetrza - ferdek_z_bronksu, ShyPoudy, Ja. Projekt budynku, architekt - Ja. Projekt terenu - Ja, ShyPoudy. Tabliczki - Ja, ShyPoudy. Stojaki z glowkami - ShyPoudy. Reasumujac, za projekt odpowiadam ja, dzieki wielkie za udzielona mi pomoc w realizacji.
Termin składania zgłoszeń do konkursu upłynął. Wyłonienie zwycięzców w poniedziałek. Dziękujemy za liczne zgłoszenia.
Właśnie skończyłem ocenianie prac. I zanim XinfiniterX ogłosi zwycięzców, chciałbym podziękować wszystkim za zaangażowanie jakie włożyli w swoje prace. Widać, że macie talent i jeśli będziecie nadal nad nim pracować to czeka Was ciekawa przyszłość. W każdej z prac było coś co podobało mi się najbardziej np. serwerownia, stołówka, pokój rekreacyjny, tereny zielone, oświetlenie, klimatyzacja czy też nawiązania do odrzuconych Podań Niestety w żadnej z prac nie znalazłem czegoś co jest w dzisiejszych czasach na porządku dziennym w nowoczesnych biurowcach, a mianowicie parkingi dla rowerów oraz cały asortyment udogodnień dla pracowników korzystających z tej formy transportu tj. szatnie, prysznice, warsztaty. No szkoda. PS Osoby posiadające aktualnie na swoich kontach BAN'y, zwłaszcza za notoryczne łamanie zasad Netykiety otrzymały ode mnie automatycznie najniższą możliwą ocenę. Nie mogę sobie wyobrazić by były nagradzane skoro na co dzień psują przyjemność z gry innym Graczom.
Konkurs zakończony - zwycięzcy https://craftapple.pl/forum/threads/konkurs-wygraj-giftcode-i-rangę-premium-na-365-dni.13607/