MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie [Mordek2014]

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Mordek2014, 12 December 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mordek2014

Mordek2014 Użytkownik

Imię: Dariusz
    Dokładny nick w grzę: Mordek2014
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 1-2H dziennie. Przeważnie przebywam na serverze Survival
    Data urodzenia: 27.06.1995
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:: Ok. Wrzesień 2010. wersja alpha 1.1.0
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grałem bardzo dawno temu miałem przerwę od 2014-2015 do 2018. Zaczynałem połowa roku 2014 podajże Lipiec-Sierpień
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany.
    Czy posiadasz range Premium na serverze CraftApple: Nie posiadam żadnej rangi.
    Czy składałeś/składałaś kiedyś podanie na pomocnika CraftApple Nigdy nie pisałem podania na pomocnika.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zwiększenie aktywności pomocników na serverze. I skończyć z wszystkimi toksycznymi graczami oraz dziećmi którzy tylko spamują i piszą na FancyCheat
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Pomaganie moderatorom w utrzymaniu ładu na czacie.
    Zgłaszanie wszelkich problemów/usterek/bugów do ViceAdministratora lub Administratora.
    Pomaganie nowym i starym graczom w ich problemach oraz wyjaśnianie działania komend.
    Uczestniczenie w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    Być dyspozycyjnym (Wykonywanie dodatkowych czynności, wskazane przez Vice/Administratora,
    Pomocnik ma dostęp do komend /mute i /kick.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Aby utrzymywać chat w ładzie oraz pomagać graczom
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty
    Uspokojenie obu stron a następnie wysłuchanie i wysunięcie wniosków, w ostateczności użyje komend.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Tak.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Dariusz mieszkam w Nowym Sączu. Jestem osobą pracującą za granicą, bardzo dobrze znam języki np Niemiecki,Angielski,Rosyjski. Poza minecraftem gram w War Thunder oraz interesuje się motoryzacją. Bardzo interesuje się Historią od 5 klasy podstawówki nikt mnie nie przegonił w ocenach wiele konkursów wygranych w tym jeden Ogólnopolski. Jestem osobą pomocną po śmierci ukochanej mi osoby musiałem pomagać tacie w wychowaniu 2 braci i wiem wiele o życiu.
    Co podoba ci sie w grze Minecraft: Kreatywność i wiele innych rzeczy za wiele wymieniać :D
    Określ swoją dyspozycyjność: Przeważnie jestem 24/7 łatwo jest się ze mną skontaktować
    Umotywowanie Podania :
    Chciałbym utrzymać ład i porządek na serverze

• Zabawne Zabawne x 2
    • Kreatywny Kreatywny x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • List
    #1 Mordek2014, 12 December 2018
    Last edited: 12 December 2018
    Reklama
  2. AngelKiller

AngelKiller Użytkownik

Na nie, znam cie dobrze nie nadajesz sie. Sorki ze mowie true.

3. nowez

nowez #1696

Na jakich nickach wcześniej grałeś?

• Lubię To Lubię To x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  4. Mordek2014

Mordek2014 Użytkownik

sharp

5. nowez

nowez #1696

Niestety fakt, iż próbowałaś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Kandydatura odrzucona permanentnie.

• Przyjazny Przyjazny x 4
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page