MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] AxeluseQ

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Johnyboy247, 15 December 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Johnyboy247

Johnyboy247 Użytkownik

Imię: Piotr

Dokładny nick w grze: AxeluseQ

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze zależy od czasu a tak to ok. 5-6 godz. czasami więcej.

Data urodzenia: 8.06.2005

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać gdzieś w 2011 na wersji 1.6.4

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Dokładnej daty nie znam, lecz pamiętam że zacząłem tu grać w 2016

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Byłem nie raz karany na serwie miałem raz bana na IP.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam rangi PREMIUM

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak, składałem podania na forum niestety się nie udawało

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym żeby nie było takich ludzi którzy krytykują innych bezpodstawnie i żeby administracja trochę częściej wbijała chodzi mi o OpenCreative i Vanilla

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Pomocnik ma obowiązek pilnowania czatu i pomaganie moderatorom. A także zgłaszanie wszelkich błędów tak samo jak inni graczom ale też same pomaganie graczom.
    Uprawnienia pomocnika:
    /kick (nick) (powód) - Wyrzucanie gracza
    /tempmute (nick) (czas) (powód) - Wyciszanie gracza

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Może nie jestem najlepszym kandydatem ale chciałbym głównie zostać pomocnikiem żeby było trochę ich więcej. Bo na OpenCreative najczęściej widzę Rei_San i KalakPL z pomocników.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: To też zależy od samego konfliktu. Jak jest zwykłe przekleństwo (pomijanie cenzury). 3 kick = ban. Taką zasadą się kieruję.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam nie raz byłem administratorem na różnych serwerach.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem w miarę spokojnym i cichym graczem. Głównie lubię budować i składać komputery. Czasami mnie ponosi więc mogą być rzadko ze mną problemy. Nienawidzę ludzi którzy krytykują i wyzywają bezpodstawnie. Czasami też mylę czaty i są na mnie krytyki za spam. Ogólnie jestem spokojny jak pisałem wyżej, ale mnie ponosi.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Budowanie i rozwijanie swojej wyobraźni i kreatywności.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem prawie zawsze dostępny do pomocy. Jestem w kontakcie na:
    Discordzie
    TeamSpeaku 3
    Skypie
    Umotywowanie podania: Myślę że administracja może rozważyć z rekrutowanie mnie na pomocnika.

• Burak Burak x 4
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 3
    • List
    Reklama
  2. Roxerbrand

Roxerbrand Słodziaczek

============================================================================
    Wady:

- Ze względu na fakt, że byłeś wielokrotnie banowany, miałeś bana na IP, nie możesz zostać pomocnikiem. Chyba, że nie zostaniesz w żaden sposób ukarany przez tak długi okres czasu jaki wystarczy abyśmy odzyskali do Ciebie zaufanie.

- Z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że uważasz samo przekleństwo za konflikt, a w rzeczywistości tak nie jest. Przekleństwo nie musi być konfliktem. Trzy kicki to nie jest ban, lecz mute. Na bana składają się 3 muty.

- Fakt, że byłeś administratorem na jakimś innym serwerze nie znaczy, że posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi.

- Zbyt mała ilość informacji.

- Podanie pisane na szybko.

- Liczne błędy gramatyczne, ortograficzne oraz interpunkcyjne i językowe.

- Spróbuj napisać nowe podanie za jakiś czas.
    - Udowodnij nam, że już nigdy nie złamiesz w żaden sposób regulaminu Serwera!
    - Udowodnij, że możemy Ci ufać!
    - Postaraj się być dla wszystkich miły i przyjazny, pomagaj innym w potrzebie.
    - Pokaż nam, że naprawdę nadajesz się na zaszczyt zostania pomocnikiem.

To tyle z mojej strony.
    Życzę Ci powodzenia. :D

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 4
    • Burak Burak x 1
    • List
    #2 Roxerbrand, 15 December 2018
    Last edited: 15 December 2018
  3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

Jeśli uważasz, że wszyscy zapomnieli o Twoich wybrykach - m.in. wyzywanie E&A - to się mylisz. Moim zdaniem nigdy nie powinieneś dostać się do Ekipy, a Twoje podanie powinno być odrzucone permamentnie. Niby wszystko fajnie, spoko, ale o przeszłości się nie zapomina.

Jestem na nie.

• Lubię To x 2
    • Użyteczne x 2
    • Zgadzam Się x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Burak x 1
    • List
  4. axvhs

axvhs Użytkownik

nawet nie musialem czytac twojego podania zeby okreslic ze jestem na nei
    mysle iz wiekszosc osob pamieta co robiles, skarbie

• Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
    #4 axvhs, 17 December 2018
    Last edited: 17 December 2018
  5. Kamburcia

Kamburcia natan

to odrazu widać ze nie znasz regulaminu i cie wykreśla z bycia pomocnikiem
    Kłamstwo! Mowiłeś mi ze masz Adam.

Jak dla mnie trochę zamało

Zgadam się z Roxerbrand
    Za mało informacji

Jeszcze do tego dziecinny jesteś no widać po wieku płaczesz użalasz się chcesz się pociąć bo cie dziewczyna w minecraft z tobą zerwała.
    Napisz podanie w marcu może się uda ale popracuj też nad aktywnośćią i nie użalaj się nad sobą.

Tyle z mojej strony
    Thanks you, Next.

• Burak Burak x 3
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • List
  6. FalkenTrade

FalkenTrade SzeryfTweetera

Dobrze.Wypowiem się na temat podania jeszcze raz.,,,
    Zacznijmy więc od ...
    Wady:
    1) Byłeś banowany (nawet na IP!)
    2) Podanie pisane na szybko
    3) Błędy gramatyczne i interpunkcyjne
    4) Mówisz że ,,byłeś administratorem na ,,INNYM SERWERZE" .Hmmm co o tym sądze...Nikt tam z tobą nie był,nie wiemy czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi
    5) Mało o sobie+to nie są rozbudowane zdania
    6) Jak codziennie (prawie) wbijam na OCV to raczej jesteś zajęty swoimi RP z Państwami NP:

Reasumując czas Iśc do ZALET

Zalety:
    -Brak

Kolego drogi reasumując ranga ,,Pomocnik ci się nie należy"
    -To tyle

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • List
  7. Kamburcia

Kamburcia natan

5 zdań jest ale... nie robudowanych 1 klasa widać ortografia w tyle a gry na przodzie.

Reklama
  8. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż nagminnie zdarza Ci się łamać zasady Netykiety, a w dodatku wszyscy pamiętają Twoje toksyczne zachowania wobec Społeczności CraftApple, przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona permanentnie

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page