Imię: Piotr Dokładny nick w grze: AxeluseQ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze zależy od czasu a tak to ok. 5-6 godz. czasami więcej. Data urodzenia: 8.06.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać gdzieś w 2011 na wersji 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Dokładnej daty nie znam, lecz pamiętam że zacząłem tu grać w 2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Byłem nie raz karany na serwie miałem raz bana na IP. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam rangi PREMIUM Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak, składałem podania na forum niestety się nie udawało Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym żeby nie było takich ludzi którzy krytykują innych bezpodstawnie i żeby administracja trochę częściej wbijała chodzi mi o OpenCreative i Vanilla Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pilnowania czatu i pomaganie moderatorom. A także zgłaszanie wszelkich błędów tak samo jak inni graczom ale też same pomaganie graczom. Uprawnienia pomocnika: /kick (nick) (powód) - Wyrzucanie gracza /tempmute (nick) (czas) (powód) - Wyciszanie gracza Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Może nie jestem najlepszym kandydatem ale chciałbym głównie zostać pomocnikiem żeby było trochę ich więcej. Bo na OpenCreative najczęściej widzę Rei_San i KalakPL z pomocników. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: To też zależy od samego konfliktu. Jak jest zwykłe przekleństwo (pomijanie cenzury). 3 kick = ban. Taką zasadą się kieruję. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam nie raz byłem administratorem na różnych serwerach. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem w miarę spokojnym i cichym graczem. Głównie lubię budować i składać komputery. Czasami mnie ponosi więc mogą być rzadko ze mną problemy. Nienawidzę ludzi którzy krytykują i wyzywają bezpodstawnie. Czasami też mylę czaty i są na mnie krytyki za spam. Ogólnie jestem spokojny jak pisałem wyżej, ale mnie ponosi. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Budowanie i rozwijanie swojej wyobraźni i kreatywności. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem prawie zawsze dostępny do pomocy. Jestem w kontakcie na: Discordzie TeamSpeaku 3 Skypie Umotywowanie podania: Myślę że administracja może rozważyć z rekrutowanie mnie na pomocnika.
============================================================================ Wady: - Ze względu na fakt, że byłeś wielokrotnie banowany, miałeś bana na IP, nie możesz zostać pomocnikiem. Chyba, że nie zostaniesz w żaden sposób ukarany przez tak długi okres czasu jaki wystarczy abyśmy odzyskali do Ciebie zaufanie. - Z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że uważasz samo przekleństwo za konflikt, a w rzeczywistości tak nie jest. Przekleństwo nie musi być konfliktem. Trzy kicki to nie jest ban, lecz mute. Na bana składają się 3 muty. - Fakt, że byłeś administratorem na jakimś innym serwerze nie znaczy, że posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi. - Zbyt mała ilość informacji. - Podanie pisane na szybko. - Liczne błędy gramatyczne, ortograficzne oraz interpunkcyjne i językowe. ============================================================================ ============================================================================ - Spróbuj napisać nowe podanie za jakiś czas. - Udowodnij nam, że już nigdy nie złamiesz w żaden sposób regulaminu Serwera! - Udowodnij, że możemy Ci ufać! - Postaraj się być dla wszystkich miły i przyjazny, pomagaj innym w potrzebie. - Pokaż nam, że naprawdę nadajesz się na zaszczyt zostania pomocnikiem. ============================================================================ ============================================================================ To tyle z mojej strony. Życzę Ci powodzenia. ============================================================================
Jeśli uważasz, że wszyscy zapomnieli o Twoich wybrykach - m.in. wyzywanie E&A - to się mylisz. Moim zdaniem nigdy nie powinieneś dostać się do Ekipy, a Twoje podanie powinno być odrzucone permamentnie. Niby wszystko fajnie, spoko, ale o przeszłości się nie zapomina. Jestem na nie.
nawet nie musialem czytac twojego podania zeby okreslic ze jestem na nei mysle iz wiekszosc osob pamieta co robiles, skarbie
to odrazu widać ze nie znasz regulaminu i cie wykreśla z bycia pomocnikiem Kłamstwo! Mowiłeś mi ze masz Adam. Jak dla mnie trochę zamało Zgadam się z Roxerbrand Za mało informacji Jeszcze do tego dziecinny jesteś no widać po wieku płaczesz użalasz się chcesz się pociąć bo cie dziewczyna w minecraft z tobą zerwała. Napisz podanie w marcu może się uda ale popracuj też nad aktywnośćią i nie użalaj się nad sobą. Tyle z mojej strony Thanks you, Next.
Dobrze.Wypowiem się na temat podania jeszcze raz.,,, Zacznijmy więc od ... Wady: 1) Byłeś banowany (nawet na IP!) 2) Podanie pisane na szybko 3) Błędy gramatyczne i interpunkcyjne 4) Mówisz że ,,byłeś administratorem na ,,INNYM SERWERZE" .Hmmm co o tym sądze...Nikt tam z tobą nie był,nie wiemy czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi 5) Mało o sobie+to nie są rozbudowane zdania 6) Jak codziennie (prawie) wbijam na OCV to raczej jesteś zajęty swoimi RP z Państwami NP: Reasumując czas Iśc do ZALET Zalety: -Brak Kolego drogi reasumując ranga ,,Pomocnik ci się nie należy" -To tyle
Niestety fakt, iż nagminnie zdarza Ci się łamać zasady Netykiety, a w dodatku wszyscy pamiętają Twoje toksyczne zachowania wobec Społeczności CraftApple, przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona permanentnie