.Nazywam się Piotr R .Mój nick to Febux .Ogólnie bardzo dużo czasu przebywam tylko na serverze Survival około 3-5h .06.04.2005 r. .Data rozpoczęcia gry w minecraft to około 2011 r. wersja 1.8 .Na craftapple rozpocząłem grę w 2016 r miałem długą przerwę i wróciłem znowu .Byłem nie raz kick'owany z serwera za obrażanie np. za to że wyzywałem tych co reklamowali nie lubię takich rzeczy. Na Forum nie byłem karany .Nie posiadałem takiej rangi .Składałem , ale nie zostało przyjęte chyba z powodu braku informacji już dobrze nie pamiętam było to dawno .Uważam że na craftapple jest za mała mapa a duża jej część jest zajęta przez graczy którzy już nie grają .Pomocnik posiada uprawnienia kick'owania graczy z serwera oraz mutowania ich za np. przeklinanie .Dlatego że lubię pomagać innym i nie lubię jak nie ma np. moda a różni gracze przeklinają , flood'ują czy spamią na chat i nie ma kto ich wyciszyć .Po prostu uspokajając obie strony gdy to nie pomaga dałbym mute lub kick z servera .Mam takie umiejętności często pomagam różnym graczom obecnie nawet z sprzedawcą się zaprzyjaźniłem i mieszkam koło jego wioski w Minecraft .Jak już pisałem lubię pracować z innymi rozmawiać i co najważniejsze pomagać. Jestem dosyć wysoki w "miarę" chudy i dobrze się odżywiam. Często uspokajam ludzi na serwerze jak się kłócą. Ogólnie na serwerze bardzo dobrze się dogaduje z innymi jak też i w rzeczywistości . Nie lubię jak ktoś nie ustanie wyzywa i zaczyna kłótnie z innymi graczami. Jestem człowiekiem który uznaje przysłowie "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" dlatego często robie to samo człowiekowi co on mi. .Najbardziej w Minecraft podoba mi się że gra jest otwarta i pozwala na robienie tego co się chce i nie narzuca nam co mamy w danej chwili robić i pozwala robić co chcemy nie musimy jej przechodzić jak nie mamy na to ochoty .Mogę być na serwerze bardzo długo lecz mogę też gdzieś wyjechać w tedy by mnie nie było .Myślę że nadaje się na członka waszej ekipy dlatego że nie jestem jednym z tych co oszukują i są chamscy do innych ja potrafię wysłuchać innych i nie mam zamiaru się nie podporządkować proźbą innym i wymogą moderatorów,vice administratorów,administratorów i samym właścicielom
Podanie bez wzoru. Wzór: https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/ Ps. Zachowaj również odpowiedni Prefix
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania każe mi wątpić iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz czy patrzymy. Kandydatura odrzucona permanentnie.