1.Nick z gry: Oliwia867 Teraz Olisia867 2.Data otrzymania bana: Nie ma ale to bylo gdzies tak 2 lata temu 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Obraza adm / mk 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo kiedys mialam jakies 11 lat bylam dzieckiem... i no troche nie ogarnietym i przepraszam za zachowanie teraz taka nie jestem nie mam gdzie grac , a wiec postanowilam z wroce do tego servera pozdrawam
Lel, dopiero co w poprzednim wątku było 9 lat. Jak rzeczywiście ci zależy, to spróbuj napisać przynajmniej jedno odwołanie poprawnie
Hm, rzeczywiscie, problem godny Einsteina - ile lat sie mialo 2-3lata temu. "Ogarnietym dzieckiem" wciaz, wnioskujac po tym co prezentujesz, nie jestes. Poza tym, masz nowy nick, nowe konto, a z starego po dwoch latach nic juz nie zostalo, zakladajac, ze nie masz premium. Pare innych literek w nicku nikomu jeszcze nie przeszkodzilo. Debilizm zas przeszkadza bardzo. Tak wiec, grzecznie mowiac, zaakceptuj swoja glupote, wyjdz i nie zasmiecaj wiecej forum swoja obecnoscia. Na UB nie zaslugujesz. Bynajmniej nie teraz. Nie potrafisz nawet uargumentowac swojej prosby, zarzucasz tylko standardowa gatka "zaluje, zmienialm sie, bylam glupim dzieckiem, nie mam gdzie grac". Nie. Nie. Nie. Zegnamy.
Dokładna data otrzymania bana: 27.10.2017r. - Czyli rok i 2 miesiące. To trochę mniej niż "gdzieś tak 2 lata temu", ale rozumiem, że można zapomnieć. Wszystkie powody bana: Reklama/Obraza Administracji/Netykieta/Recydywa/Multi. Wystarczy odjąć swój obecny wiek od tamtego roku i dwóch miesięcy i wyjdzie dokładna informacja na temat tego ile wtedy miałaś lat. Skoro twierdzisz, że 2 lata temu miałaś 11 lat to teraz masz 13, ale jeżeli było to jednak rok temu (+2 miesiące) to miałaś wtedy jednak 12 lat - automatycznie argument staje się słabszy Na koncie "Olisia867" Nie masz bana, a w dodatku ostatni raz jak grałaś na CA pod tym Nickiem był pół roku temu, więc jeśli... …to śmiało wejdź na serwer... Po sprawdzeniu, konto "Oliwia867" nie jest kontem Premium, tak samo jak "Olisia867". Tak więc, jeśli nic po starym koncie nie zostało, to możesz śmiało wejść pod innym Nickiem. ->Wniosek: Pisanie UB w tej sytuacji jest głupie i niepotrzebne... Pozdrawiam
Witaj Twoja prośba o UB mnie nie przekonała a pamiętam Twoje wybryki i do najlżejszych nie należały więc jeśli naprawdę chcesz UB to pograj jeszcze trochę, pokaż że naprawdę się zmieniłaś i że zależy Ci na UB a wtedy pomyślimy co da się zrobić Pozdrawiam Prośba odrzucona