MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Odchodzę z ca

Discussion in 'Hydepark' started by Kamburcia, 17 December 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kamburcia

Kamburcia natan

Cześć, pisałam kiedyś ze odchodzę z ca ale teraz podjełam decyzję że odchodzę.

A teraz głównie tutaj napisze osoby które żegnam! jak o kimś zapomniałam to przepraszam.

nowez Bardzo Miła Adminstraktorka
    ThreeEyedMaster Pomocny i też miły dla graczy.
    Ladavi- Nie znam ale pozdrawiam

XInfiniterX- Dba o miłą rozgrywkę
    OldNightmare Ciekawa osoba prowadzonca Lajwy na kanał
    V_A_P_E_R Dobrze pilnuje chat dobry w pvp[B]♡[/B]
    Rei_San Fajnie się gada na ts [B][B]♡[/B][/B]
    [SIZE=4][SIZE=3][B]KalakPL Pomocny[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]♡[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/SIZE]
    [SIZE=4][SIZE=3][B]Sannakaisa Fajna osobka [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]♡[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/SIZE]
    [SIZE=4][SIZE=3][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Xxkasianinjaxx Moja najlepsza ibff najlepiej się z nią gada i śmieszna osóbka[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]♡[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/SIZE]
    [SIZE=4][SIZE=3][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Shypoudy Bardzo ładnie buduje wielki talent ♡[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/SIZE]
    [SIZE=4][SIZE=3][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Nelixxd Moja kol co była ze mną przeż całe CA♡[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/SIZE]
    [SIZE=4][SIZE=3][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]_deyra_ moja psapsi fajnie się z nią pisze♡[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/SIZE]
    [SIZE=4][SIZE=3][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Kid Fajna osoba gada się bardzo fajnie ♡[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/SIZE]
    [SIZE=4][SIZE=3][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Madzionka_ Pięknie buduje ♡[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/SIZE]
    [SIZE=4][SIZE=3][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Skyraf Żyrafa jak żyrafa ♡[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/SIZE]
    [SIZE=4][SIZE=3][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Wollfie PrzeŚlicznie buduje kc!♡[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/SIZE]
    [SIZE=4]
    [/SIZE]
    [SIZE=6]Teraz powiem że raz na czas będę wchodzić na forum i komentować podania tyle z mojej strony cześć![/SIZE]
    [SIZE=4][SIZE=3][B][/B][/SIZE][/SIZE]

• Przyjazny Przyjazny x 7
    • Burak Burak x 5
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Kreatywny Kreatywny x 2
    • List
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Dzięki, że o mnie zapomniałaś :(.
    Żegnaj!

3. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

Po jakiego grzyba tam tyle tego G ? Weź to usuń, bo wygląda gorzej niż moja twarz.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
    #3 GepardsPL, 17 December 2018
    Last edited: 17 December 2018
  4. XxkasianinjaxX

XxkasianinjaxX Użytkownik

Nah, kolejna osoba XD
    No cóż. Cieszę się że wkoncu to zrobiłaś :D
    Elo benc dozobaczenia na 1.13.2 :) i na discord

• Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
  5. LegallyAExplode

LegallyAExplode the pussy master

JAHAHJAHAHAHAHAJAJAHHAHHA XDXDDXD

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
  6. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

To niezła obsługa BBCode

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  7. Kliwegz

Kliwegz Jestem Niepowstrzymany

Kiedy nowe MK Jarynay ?

Reklama
  8. ACNAtka

ACNAtka ❤️

HAHA! Właśnie

9. Kamburcia

Kamburcia natan

ona już nie gra w klocki

10. ACNAtka

ACNAtka ❤️

Nie kłam Kamburcia. Przesłać Ci dowód? XD

• Burak Burak x 1
    • List
  11. ACNAtka

ACNAtka ❤️

Weź już przestań oszukiwać XD

12. Kliwegz

Kliwegz Jestem Niepowstrzymany

Jesteś Pewna ?
    Bo wiesz dalej mam dowody :3

• Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  13. Yumiisiek

Yumiisiek passive aggressive witch

XDXDXDXD

• Lubię To Lubię To x 2
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • List
  14. Kamburcia

Kamburcia natan

daj dowod

15. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

XD

• Przyjazny Przyjazny x 1
    • List
  16. ACNAtka

ACNAtka ❤️

SPOCZKO, za chwilkę

17. ACNAtka

ACNAtka ❤️

JEzu XD
    Jak ty możesz tak kłamać? Proszę, oto dowody XD Niby nie grasz na CA, a nowy nick? Nikolaww XD
    [​IMG] [​IMG]
    To jest strona ze skinami oraz kontami premium na MC. Wyraźnie widać, że na początku byłaś Jarynaay, jeszcze potem Kamburcią, a teraz Nikolą. Więc po co dalej kłamać? Nie widzę sensu.

Attached Files:

18. ACNAtka

ACNAtka ❤️

Ja nie wiem po co ciągle kłamiesz, wiesz ufałam Ci, a ty jeszcze mnei okłamywałaś XD
    NOO poza tym na tej Nikoli nie zaczynaj dalej grać na CA, nei ma sensu dzieciaczku. ;0; KŁAMCA i jeszcze raz, KŁAMCA.

Attached Files:

• Burak Burak x 1
    • List
  19. XxkasianinjaxX

XxkasianinjaxX Użytkownik

Ja nie wiem po co ciągle drążysz temat. Raz napisałaś kłamca - starczy, a nie piszesz tysiąc razy to samo X D

• List
  20. Kamburcia

Kamburcia natan

Na ca nie gram.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page