MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

{Propozycja} PvP na Craftapple

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika OldAngelMatthew, 13 Styczeń 2019.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Docenione treści:
    268
    Witam! Przychodzę z propozycją dodania trybu KitPvP na Mc.Craftapple.Pl! Uważam, że jest to bardzo dobry pomysł. Jak wiemy dużo osób z tego serwera kocha klepki i z tego co widzę chodzą na różne serwery PvP 1.12.2 (Widuje znajome nicki). Fajnie by było gdyby administracja dodała kitPvP, a jak to by miało wyglądać? Prosta mapa, żelazny set, diamentowy miecz, tarcza, siekiera, 16 stekow, proste top 10 za kile! Czyż dużo roboty zajmie stworzenie owego trybu?

Myślę, że kilka osób podzieli moje zdanie i wypowie się pod tym wątkiem.

• Lubię To Lubię To x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Jestem w upload_2019-1-13_12-29-0.jpeg za, więcej graczy, więcej cheaterów i więcej fun'u.
    Oby przeszło ;)

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  3. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    Moim zdaniem ten tryb nie miał by sensu. Jak chcesz się poklepać to możesz iść na np. Sv lub OCv. Na Survivalu jest arena, wystarczy trochę posiedzieć pokopać w kopalniach itd. w mgnieniu oka będziesz miał potrzebne itemy na jakąś klepe. Na OpenCreative możesz sam sobie zbudować jakiś teren do PvP i już.

Jestem przeciw.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Lista
  4. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

Docenione treści:
    201
    Po co robić konkursy pvp jak każdy wie że Carlag wygra

• Burak Burak x 4
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  5. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    To niezłe konkursy XD

• Burak Burak x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
  6. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    I tak jak na wszystkich serwerach ten tryb umrze :x

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  7. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Pomysł dobry, natomiast ja bym dodał do takiego trybu jeszcze coś od siebie, coś czego na innych serwerach nie znajdziesz.
    Sam gram czasami na tego typu serwerach i wiem, że gracze lubią i chętnie wchodzą na tego typu serwery, czasami nawet z nudów...

Większość ludzi z automatu szuka serwerów KitPvP. Niestety takowych na wersje 1.12 jest mało, przez co większość odpuszcza albo wracają na 1.8.
    Jeżeli chodzi o twoje zdanie "Jak chcesz się poklepać to możesz iść na np. Sv lub OCv". 3/4 graczy aktualnie grających na trybie survival nie bije się, przez co znalezienie przeciwnika do takich walk graniczy z cudem.
    Poza tym uważam, iż pod tego typu wątkami powinny się wypowiadać osoby które przebywają na PvP i które tego typu tryby znają i lubią, a z tego co widzę to wszyscy wypowiadający się pod tym wątkiem z PvP mają gówno do czynienia.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 4
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
    Reklama
  8. Gruzinka Nikola

Gruzinka Nikola Cofnieta do przodu

Docenione treści:
    6
    Jestem za! Gram na dużej ilości serwerów, gdzie na PvP przesiaduje najwiecej osób. Lecz tak jak wspomniał @Sinmiedo warto zrobić to PvP z rzeczami, których nie ma na serwerach (lub rzadko sie je spotyka.) CraftApple stał by sie jeszcze bardziej popularny. Osobiście uważam, że 3 (ale duże) tryby to troszke za mało. Licze o pozytywne rozpatrzenie propozycji przez administracje!

• Lubię To Lubię To x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  9. _lagozaur_

_lagozaur_ Zabił Ladaviego i dostał za to bana.

Docenione treści:
    63
    Odwołam się do wypowiedzi Worka powyżej, iż jest do bardzo dobry pomysł.
    Myślę, że serwer stałby się liczniejszy jak i aktywniejszy w liczbę graczy.
    A mówie tu o takich trybach jak: BedWars, SkyWars, EggWars i tego typu serwery. Tak wiem ze były już propozycje o tym... Choć najmądrzejszym rozwiązaniem myślę, że byloby zastosowanie trybu BedWars, gdyż w dzisiejszych czasach jest to najczęściej wybierany tryb przez graczy. Gram bardzo dużo w ostatnim czasie na takim trybie na różnych serwerach i widzę na przełomie lat, ze pobytu na tym/tych trybach nigdy nie brakuje...

Wszystko fajnie, lecz jeszcze żeby cokolwiek zrobić „jakiś tryb” to zrobić trzeba mieć do tego chęci, poświęcenia oraz motywacje więc gdyby Infi ruszył w koncu dupe to myślę, że zajęlo by to mu nie długi czas a efekty.. No sami byśmy zobaczyli.
    Pozdro

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zabawne Zabawne x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę