MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Djradki

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Djradki, 14 February 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Djradki

Djradki Użytkownik

Imię: Radosław
    Dokładny nick w grze: Djradki
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Survival, Creative, Wszystko jest uzależnione od liczby obowiązków, jednak staram się przynajmniej 2H.
    Data urodzenia: 12.06.1997
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Beta 1.2 / Beta 1.3 | styczeń 2011
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 06.2018
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Jeden kick
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: TAK
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? NIE
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym aby plugin od działek automatycznie (poprawnie) usuwał działki osób nieaktywnych po z góry określonym czasie.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomaga w rozwiązywaniu sporów między graczami. Udziela pomocy i wsparcia w przypadku napotkania problemów.
    Zajmuje się pilnowaniem porządku na serwerze.
    Pomocnik może wyciszać graczy na czacie i ich wyrzucać z serwera.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Pomimo tak dużej liczby pomocników często spotykam nienawiść na serwerze i nikogo kto mógłby zareagować.
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Podstawą rozwiązywania konfliktów jest dialog. Należy poznać 'dwie strony medalu' i spróbować załagodzić konflikt. W przypadku gdy pomimo prób, agresja staje się bardziej uprzykrzająca, zgodnie z §13 pkt. 2 pomocnik zobowiązany jest do wyrzucenia agresora z serwera, a w przypadku braku zmiany postępowania, do wyciszenia użytkownika do 5h.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Nie zostałem informatykiem, żeby współpracować z ludźmi, ale posiadam takie predyspozycje.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem nudnym, smętnym informatykiem i studentem, który nie posiada życia społecznego. Lubię oglądać seriale i czytać książki.
    Hobbistycznie zajmuję się programowaniem w C++, Python, Java, tworzeniem stron internetowych i aplikacji na Androida.
    Ostatnio zacząłem pisać modyfikacje pod Forge do Minecrafta. Póki co są to podstawowe funkcje jednak szybko się uczę dokumentacji gdyż dobrze znam Javę.
    Bardzo lubię podejmować wyzwania programistyczne.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Swoboda, dowolność, możliwość kreowania otoczenia i rozwijania swojej kreatywności.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jest to wysoce uzależnione od zajęć na studiach, jednak można się ze mną skontaktować codziennie m.in. na Díscord.
    Umotywowanie podania: Three zapytał kiedy podanie. Voilà!

• Lubię To x 3
    • Optymista x 2
    • Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Przyjazny x 1
    • Burak x 1
    • List
    Reklama
  2. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Cześć Djradki,

Podanie jest napisane estetyczne. Widać, że niepisałeś na szybko.
    W grze Cię widuje dosyć często, lecz nie widziałem zbytnio żebyś pomagał Graczom.
    Na forum masz tylko dwie wiadomości, twoje Podanie i zgłoszenie do konkursu to trochę za mało.

Podsumowując jestem na Nie. Zacznij pomagać Graczom na serwerze jak i zacznij udzielać się na forum.

Pozdrawiam Żyraf~

• Lubię To x 2
    • Zgadzam Się x 2
    • Użyteczne x 1
    • Kreatywny x 1
    • Burak x 1
    • List
  3. Crytal

Crytal Użytkownik

tvradek czy to ty

4. AngelKiller

AngelKiller Użytkownik

Witaj, Tu AngelKiller Chciałbym opisac czy skrytykować twoje podanie. Sam oceń po przeczytaniu :*

Nie uważasz ze to za mało? Niektóre osoby się naprawdę wypisyły tutaj masz przykład podania ShyPoudy
    On się rozpisał, Kilka zdań podał argumenty. A ty "Three zapytał kiedy podanie".Nie wiem czy masz duże szanse, ja nie gram za dużo na ca od jakiegoś czasu, Lecz jeżeli piszesz "three zapytał kiedy podanie" to mogę cie osadzic ze albo ci nie zależy albo jesteś bardzo pewny i w tym trochę arogancki. Przejdzmy dalej i zostawmy to.
    Za co? Na pewno Administracja chciałaby wiedzieć

A gdzie tu uprawnienia...

"który nie posiada życia społecznego" To jak będziesz się komunikować czy wspolpracowac z ludzmi? Pamiętaj, nie każdy będzie tak dobrze wspolpracował jak ktoś tobie znany, znajda się ci gracze którzy będą się kłócić itd.

Grasz od 2 dni na CA? Głownym komunikatorem jest ts3 nie discord. Również nie będziesz mógł na discordzie karać graczy za to i tamto.

Określ się bardziej Ile minimum i ile maksimum np.: 2-6 h dziennie, Rozumiem ze masz studia itd, Ale może masz za mało czasu i nie będziesz mogl poswiecic go dla ca, Przemysl to.

Jestem na nie, Jest za dużo błedów logicznych i nie tylko w twym podaniu, Może poznaj bardziej serwer, Regulamin, Zwyczaje graczy, Samych graczy administracje i na pewno fundamenty takie jak serwer ts3 itd, a może kiedyś three cie przyjmie, jeżeli poprawisz to wszystko co jest opisane w tym komentarzu to może i ja będę na tak, pamiętaj nie demotywuj się, dasz radę.
    Pozdrawiam AngelKiller.

• Burak Burak x 4
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
  5. Anonalise_

Anonalise_ (sarathekiller)

Witaj

A więc, mimo iż od paru dni można mnie nie widzieć na serwerze, możliwe jest iż nie widziałam jak pomagasz. Lecz podobno grasz od czerwca 2018 roku a ja nie widziałam Cię ani razu. Na forum nic nie piszesz, nie widziałam byś pomagał a także nie widziałam cię do tej pory na serwerze. Może pograj jeszcze miesiąc, pojawiaj się czasami na forum i pokazuj że jesteś, a także wbij na ts'a craftapple.

Pozdrawiam

Jestem na Nie.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
  6. Djradki

Djradki Użytkownik

Cześć AngelKiller! Dziękuję za zainteresowanie moim podaniem. Cieszę się, iż zapytałeś o sprawy, których nie zrozumiałeś. Każdy z nas jest inny i interpretuje świat na swój sposób. Już spieszę z wyjaśnieniami.
    Na wstępie zalecam się zapoznać z pojęciami sarkazm, ironia, gdyż być może jeszcze nie napotkałeś ich w swoim życiu. Zapewniam Ciebie: bardzo przydają się na co dzień ;).

Pozwól, że nie będę odpowiadał po kolei.
    Twierdzisz, że jestem arogancki? Czy Ty w ogóle znasz znaczenie tego słowa? Umotywowanie zbyt krótkie i nieprofesjonalne? Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, jednak jest to podanie na serwer Minecraft'a, nie list motywacyjny na stanowisko zastępcy dyrektora korporacji. Jest tu pewna dowolność w formie i jakości wypowiedzi. Można pozwolić sobie na żart, luźne sformułowanie. Jak najbardziej, oczekuje się od członków ekipy pewnego profesjonalizmu w wykonywanych czynnościach, jednak nie ograniczajmy się do bezmózgiego wykonywania obowiązków z klapkami na oczach jak u konia wyścigowego.

Dlaczego uważasz, że "brak życia społecznego" wyklucza komunikację i pracę w zespole? Co ma przysłowiowy "piernik do wiatraka"? Jakoś nie widzę tutaj powiązania.

Nie gram na CA od "2 dni", przeczytaj podanie jeszcze raz. Jest podana przybliżona data rozpoczęcia gry na CA. Zgadzam się z Twoim zdaniem o reklamowaniu innych komunikatorów głosowych. W tej kwestii jesteśmy jednomyślni ;). Podając sposób kontaktu ze mną miałem na myśli prywatny kontakt od administracji.

Uważasz, że powinienem dokładniej określić czas spędzany na serwerze? W minutach wystarczy, czy może życzysz sobie sekundy :cool:? Znowu przekażę Tobie trochę doświadczenia. Minecraft jest grą. Świat wirtualny "w którym" spędzasz wolny czas. Nie należy o tym zapominać. Ciężko jest czasem podać konkretne widełki czasowe. Zdarza się, że w ciągu dnia ma się 8 godzin wolnego, zdarza się, że brakuje czasu na zajęcie się innymi obowiązkami. Życzę Ci abyś nigdy nie miał tego problemu i zawsze znalazł czas na zabawę. Zrozumiesz w przyszłości.

Nie mam obowiązku podawania opinii publicznej, za co i kiedy zostałem ukarany. Pytanie brzmiało 'Czy'. Nie bez powodu administracja nazywa się administracją, oni są w stanie to sprawdzić, a w przypadku nieprawidłowości służę pomocą i chętnie odpowiem na powstałe pytania.

Brak uprawnień? Przeczytaj podanie jeszcze raz :)

Vi veri universum vivus vici
    Djradki

• Lubię To x 3
    • Zgadzam Się x 1
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Optymista x 1
    • Burak x 1
    • List
  7. AngelKiller

AngelKiller Użytkownik

Napisałes, się nie powiem, A wiec spiesze z odpowiedza na twój kontratak,

Z mojego punktu widzenia jesteś arogancji dlaczego? Bo zakładasz ze three ci narzucil napisanie podania.
    Pod koniec jeszcze więcej argumentów.

Może i to jest serwer minecraft ale równie poważny jak stanowisko derektora, bo wkońcu kto jest takim dyrektorem ^^ - Infi a zastępca? Three.

Owszem ale nie sądze aby takie umotywowanie Zmotywowało three do przyjęcia cie do ekipy ca.

Raczej nie, To podanie na range Pomocnik a nie hydepark.

Czyli piszesz ze np.: Pomocnik nie ma sobie żartować i ma być bardzo profesjonalny we wszystkim? Jesteś w błędzie, To też człowiek tylko z większymi uprawnieniami, administracji smieszkuje na każdym kroku lecz nie wyzywająco.

Dlaczego tak uważam?, Bo znam kilka osób które sa Aspołeczne i po prostu nie umieja się dogadać z ludzmi bo nie wiedza jak zacząć czy skończyć a po tym co napisałęm tak wywnioskowałem, to co piszesz jest dla mnie ważne.

hmm.. -
    Znasz pojecie "Pytanie retoryczne" czyli tak jakby sarkazm połączony z pytaniem? Do tego nie napisałem grasz na ca 2 dni tylko "grasz od 2 dni na ca?" Jako 22 latek powinneś się domyślić ze jest to pytanie retoryczne. Tymbardziej jak startujesz na pomocnika ca gdzie jest dużo różnych ludzi Którzy notorycznie pisza pytania retoryczne itd.

Rozumiem.

Tak, Powinneś rozumiem że masz napięty grafik ale zrozum że trzeba się określić, Bo jakby to wyglądalo ze piszesz podanie do pracy a w pytaniu "Określ swoja dyspozycje" piszesz No nie wiem, zależy od dnia pory itd. Po prostu musisz się określić. np.: 2-6h.

Milisekundy.

I znow w jakimś stopniu jesteśmy jednogłośni, ale chyba mnie nie zrozumiałeś, ty startujesz na range Pomocnik a nie premium, Będziesz musiał poswiecac więcej czasu może i nawet 3 razy więcej. Takie już życie, Starasz się na pomocnika to pokaż to, że ci zależy.

Tu nie chodzi o Okreslenie co do sekundy czy mojej milisekuny, chodzi o napisanie np.: Myśle ze tak 2 godzinki do nawet 10 lecz nie jest to pewne. To już jest lepsze niż napisanie ze ma się napięty grafik.

Spoko, Też tak mam że czasami mam cały dzień wolny a 2 caly dzień zapracowany, Ale jak się zgłąszasz na range pomocnik to powinnes mieć trochę więcej takiego czasu.

Dziękuje za "Wspaniałe" Życzenia, lecz trochę chyba cie poniosło. Nie chodzi o to ile masz czasu ale o to jak go wykorzystasz, weź to do serca.

Non-Sens, Napisałem ze Administracje obchodzi na pewno za co byłes karany, po co nam to do wiedzy? Aby cie szykanować? NIe, chyba źle mnie zrozumiałeś.

Czyli mam zrozumieć, że maja cie przyjąć, maja dla ciebie być mili i jeszcze sprawdzać powod kicka, I tu jest ta arogancja.

Nie jestem pewny czy ja to przegapiłem czy zedytowałes, lecz ciesze się ze przeczytałeś chociaż w 50% moją odpowiedz,

Pozdrawiam Angelkiller.
    Miłego dnia słonko :p

• Burak Burak x 3
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • List
    Reklama
  8. Wulf__

Wulf__ Użytkownik

Zacznijmy od podania:
    Nie jest złe, a miejscami miło czyta się niektóre fragmenty. Jest mała luka w uprawnieniach i obowiązkach, ale nie sprawia mi większego problemu.
    Osobą, która mogłaby zareagować jesteś Ty, więc następnym razem prosiłbym Cię o zgłoszenie takiej osoby - pokaże to, że udzielasz się na forum i działasz w "obronie dóbr serwera."

Podoba mi się Twoja zdolność do kontrargumentowania, jednakże @AngelKiller w niektórych kwestiach miał rację, co nie wyklucza faktu, że miejscami nie da się go zrozumieć: Np: Gdy @Djradki pisze, że od Pomocnika oczekuje się profesjonalizmu, po czym AngelKiller pisze już o tym, że Pomocnik może sobie czasem pośmieszkować, dowcipy poopowiadać i tak dalej. Otóż pomylił Ci się Profesjonalizm z Powagą czy też Dojrzałością.
    Teoretycznie to mógłbym coś tu jeszcze zacytować, ale nie chce mi się.

A więc przejdźmy do Twej ciemnej strony... Na forum nie jesteś od dziś - to widać, ale mógłbyś wzbogacić nieco swoje konto poprzez pisanie skarg na łamiących regulamin graczy, których przecież widujesz pełno.
    Przesiadując na serwerze rzadko widzę Twój magiczny prefiks gracza Premium pojawiający się na czacie, a osób do pomocy nie brakuje. Może po prostu byłeś wtedy na innym trybie lub nie Było Cię na serwerze z powodu ważnym zajęć? Być może, niestety patrząc tak daleko w przeszłość, jak umiem, nie widziałem Ciebie pomagające graczom na czacie.

Powstrzymam się od głosu i być może w niedalekiej przyszłości dodam swój głos, gdy już dostatecznie sprawdzę "umiejętności" gracza...

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 2
    • List
  9. xRajan

xRajan Użytkownik

Polecam tego pana. Założyłem dziś tutaj konto tak samo jak pierwszy raz zawitałem na serwerze. Na survivalu serdecznie odpowiedział na wszystkie moje pytania (mimo iż nie zapytałem konkretnie jego a sam czat - Bezinteresowna pomoc :)) tak jak innych osób na serwerze. Głównie były to pytania dot. komend - Zna się. Wiele ludzi ma tutaj zarzuty co do samego podania lecz moim zdaniem liczy się to ile daje się od siebie w praktyce.

Nie wiem czy mają tutaj znaczenie odpowiedzi zwykłych graczy ale jestem na tak.
    Pozdrawiam.

• Zabawne Zabawne x 5
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
  10. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

Serio? Jesteś prawie rok na forum a masz napisane 3 wiadomości? Ty chcesz być pomocnikiem? Serio, Weź nie żartuj...
    Na nie. Według mnie to dawanie tutaj odpowiedzi na ,,tak'' to hipokryzja, jeśli przyjmą tego pana do ekipy, to po prostu
    ***** nie wierzę.

• Burak Burak x 4
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • List
  11. xRajan

xRajan Użytkownik

Jak ma się do tego wszystkiego co napisałeś słowo "hipokryzja"?

12. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

No bo kto normalny widząc osobę która w ciągu roku napisała 3 wiadomości, daje Tak na podaniu?

13. Wapno

Wapno Użytkownik

Witaj Djradki,
    z treści podania wynika, iż jestem inteligentnym człowiekiem. Godna uwagi jest znajomość Javy oraz C++. Jednakże odpowiedzi na pytania są zbyt krótkie. Odniosłem wrażenie, iż stanowisko Pomocnika na serwerze miałoby stanowić dla Ciebie substytut życia towarzyskiego. Rozumiem Cię, choć taka motywacja jest mało przekonywująca. Nie widać, aby bardzo Tobie zależało na tym stanowisku. Wierzę jednak, że w przypadku naruszenia netykiety przez kogoś, na pewno byś zareagował.
    Jestem na neutral.
    Pozdrawiam !:)

14. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Staff Member ViceAdministrator

Witaj Radku!

Muszę przyznać, iż zaskoczyłeś mnie już z napisaniem samego Podania. Nic na to nigdy nie sugerowało, ale jednak spróbowałeś/próbujesz swoich sił ku drodze na Pomocnika. Podanie ładne, przejrzyste oraz schludne. Choć dobrze wiem, że stać Cię na więcej! O wiele więcej...
    Na co dzień jesteś miłym oraz przyjacielskim Graczem z wybitną kulturą osobistą. Wiele razy od Ciebie dostawałem prywatne skargi.

Niestety z Twoją aktywnością na Forum jest BARDZO słabo. Również w samej Grze jesteś dość krótko. Zauważyłem jakąś tam płynącą pomoc z Twojej strony, lecz jest jej ewidentnie za mało oraz za rzadko!

Aktualnie jestem jeszcze na NIE, gdyż jest to według mnie jeszcze troszkę za wcześnie.
    Stać Cię na więcej!

Ps: Mam nadzieję, ze będziesz walczył do samego końca mimo negatywnego rozpatrzenia Twojego Podania.

• Lubię To x 2
    • Zgadzam Się x 1
    • Zabawne x 1
    • Pomocny x 1
    • Użyteczne x 1
    • List
  15. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Coś tam pomagasz, a przynajmniej się starasz, ale czy jesteś przekonany, że znajdziesz wystarczająco czasu na klocki, żeby pełnić funkcję Pomocnika? Czy nie znikniesz za jakiś czas przez natłok obowiązków?

Według mnie jest zdecydowanie za wcześnie, aby odpowiedzieć na powyższe pytania.

Tak jak już x osób wyżej pisało, zacznij udzielać się na forum, bo jak widzisz osoba mająca niewiele postów jest z góry negatywnie oceniania.
    Mimo iż zazwyczaj hejtują to osoby, który same pisały podania mając 0 postów (tutaj będzie dobry termin hipokryzja Gepards).
    Nie wystarczy wysyłać skarg na msg, musisz się postarać, aby nie tylko Administracja Ciebie dostrzegała, ale również cała społeczność, bo to dla nich jest Pomocnik.

Na Twoją niekorzyść działa również Twój kick, który jest bardziej "notatką"/"oznaczeniem"/"warnem". Administracja może sobie sprawdzić za co jest dana kara jak coś, nie musicie robić z nas leniwców. Jedyny plus tej sytuacji jest taki, że od tego czasu nic nie przeskrobałeś.

Aktualnie jestem na nie, ale mam nadzieję, że jeśli zostaniesz na serwerze dłużej i poprawisz aktywność spróbujesz ponownie.
    Powodzenia.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • List
  16. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

DjRadki, będziesz musiał mi opowiedzieć skąd Twój nick. Ale nie martw się, będzie do tego mnóstwo okazji. Najbliższa już jutro na comiesięcznym spotkaniu Ekipy CraftApple. Zapraszam.
    Pozwól życzyć sobie wytrwałości, wytrwałości i jeszcze raz wytrwałości. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na długo.

Kandydatura zaakceptowana.

• Burak x 6
    • Zabawne x 3
    • Lubię To x 2
    • Nie zgadzam się x 2
    • Zwycięzca x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page