Propozycja obejmuje trochę zmiany regulaminu. Ogółem to chciałbym by w regulaminie pojawił się pkt w którym uwzględniony jest zakaz szantażu i obrażania graczy oraz używania gróźb związanych z życiem prywatnym. Takie zachowania często widzę i widziałem na serwerze. Oczywiście jest to ujęte w prawie polskim ale chciałbym by tu też można za to karać. Niemiło mi jest patrzeć jak osoby atakują grożą i hejtuja inne osoby,a ekipa nic nie może zrobić do czasu gdy ktoś nie złamie zasad netykiety. Tyle krótko zwięźle. Moim zdaniem dobry pomysł może ktoś z administracji oceni!?
Cyt: W przypadku gdy Użytkownik jest obrażany, szykanowany, zastraszany lub przeszkadzają mu wiadomości innego Użytkownika, powinien skorzystać z komendy „/ignore ”. Komenda ta ukrywa wszelkie działania na czacie danego Użytkownika, którego Użytkownik wskazał w atrybucie Raczej nic sie nie zmieni, wpisujesz /ignore <nick gracza> i tyle. Nie myśle by grozby rzucane na chacie tymbardziej w minecraft bylyby prawdziwe Mimo to jestem za wprowadzeniem kary za grozby ,szykanowanke itd. Moze i maksymalnie mute ale zawsze cos ^*^
Regulamin CraftApple network Paragraf 3 punkt 4 4. W przypadku gdy Użytkownik jest obrażany, szykanowany, zastraszany lub przeszkadzają mu wiadomości innego Użytkownika, powinien skorzystać z komendy „/ignore <nick>”. Komenda ta ukrywa wszelkie działania na czacie danego Użytkownika, którego Użytkownik wskazał w atrybucie „<nick>”. Nie rozumiem po co nowy punkt w regulaminie jeżeli jest wyjaśnione, że jeżeli Gracz jest obrażany itp. Powinien wpisać komendę /Ignore nick . I zawsze gdy jakiś Gracz jest obrażany i jest wtedy ktoś z Ekipy to na pewno zareaguje. Jesteśmy przecież po to by uspokajać różne tego typu rzeczy. Jestem przeciw wprowadzaniu takich rzeczy do regulaminu, ponieważ moim zdaniem było by to zbędne jak i tak Ekipa reaguje na takie zachowania. Pozdrawiam Żyraf~
Emmm w prawie polskim owszem ,groźba karlana ale w grze nikt nikogo nie będzie podawał do sądu.Bez sensu Na NIE