Witam wszystkich użytkowników CA. Myślę że pamięta mnie parę osób z serwera SkyBlock którego niestety nie ma już z nami [*]. Postanowiłem wrócić na ten cudowny serwer, bo niedawno przypomniałem sobie ile osób tu poznałem i ile wspaniałych rzeczy tu się wydarzyło <3 Szkoda, że nikt z moich znajomych którzy grali na tym serwerze (m.in. seperator12, mrsMikolajkowa, RoyaleSteve I wiele, wiele innych już nie gra Myślę, że ponownie ciepło mnie przyjmiecie <3
PS. Mam problem, gdyż nie mogę się zalogować na serwer bo hasła nie pamiętam a maila raczej żadnego nie dawałem, nie wydaje mi się bo ostatnio grałem tu jeszcze pod koniec 2017 roku bodajże.
Hej! Fajnie, że postanowiłeś wrócić na CraftApple. Mam nadzieje, że zostaniesz z nami na długo! Ps. Jeżeli nie pamiętasz swojego hasła , a nie dodałeś E-maila do konta, to raczej już go w żaden inny sposób nie odzyskasz. Pozdrawiam Żyraf~
Miło Cię znowu widzieć! Jak będziesz miał jakieś problemy z nowymi komendami, to pytaj . Jaki masz nick w grze?
JulekXDD, ale nie wiem jak będzie z CA. Wyżej masz o co chodzi. I jakieś są nowe komendy tak w ogóle?
Wszystko masz pod /pomoc . Jeśli czegoś nie rozumiesz, to dopytaj na czacie ogólnym w grze. Na pewno ktoś Ci pomoże!