Imię: Jan Dokładny nick w grze: Aladeen Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zazwyczaj około 3-4 godzin, w weekendy rzadziej. Preferuję Vanillę. Data urodzenia: 06 lutego 2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 06.2014, 1.58 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czerwiec, 2017. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, jestem niekarany. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie, składam je w odpowiedzi na sugestię administratora ThreeEyedMaster Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym by vanilla miała podobny priorytet do creativa i survivala, nieraz zdarzało się że brakowało u nas admina kiedy nachodziły osoby chwalące się używaniem xreya bądź wyzywające graczy i nie czuwał wtedy nad vanillą żaden członek kadry administracyjnej. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Jego rolą jest odpowiadanie na pytania graczy i czuwanie nad porządkiem czatu, dbanie by wypowiedzi innych były kulturalne i nienapastliwe. Informowanie o problemach technicznych administrację, bycie dyspozycyjnym i informowanie graczy o ich przywilejach (np. komendach). Do uprawnień należy możliwość wyciszania bądź banowania graczy o nieodpowiednim zachowaniu. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ jestem aktywnym użytkownikiem Vanilli i dostrzegam często niedobór stróża prawa w tej dziedzinie, sam jestm uprzejmy i pomocny oraz przyjaźnie nastawiony do innych graczy. Poza tym jeden z administratorów polecił mi zgłoszenie swojej kandydatury. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę upominał graczy by nie stosowali wulgaryzmów i nie atakowali się ad hominem, ad personam. Kiedy te metody zawodziły by, wyciszał bym ich lub w ostrzejszych okolicznościach banował. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem, na serwerze prowadzę społeczność której podlega razem ze mną 8 graczy, często podejmujemy wymianę handlową z innymi i służymy im pomocą jeśli jest ona w naszym zasięgu. Opisz swoją osobę: Mam 18 lat i uczęszczam do drugiej klasy liceum, do klasy o profilu biologicznogeograficznym. Jestem osobą o mocnym kręgosłupie moralnym i zdeterminowaną by przestrzegać wszelkich etycznych norm. Przychylnym okiem spoglądam na idee współpracy międzyludzkiej i budowaniu zaufania wobec każdej osoby, uważam że aby społeczeństwo było zdrowe, musi być zintegrowane i przyjaźnie nastawione. Jestem tolerancyjny i lubię odmienność zarówno innych kultur jak i innych ludzi, jestem przekonany o tym że każde spotkanie jakiejś odmienności może nas nauczyć wiele dobrego. Interesuję się geografią, biologią, historią, socjologią oraz kulturą i sztuką. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwość kreatywnej ekspresjii i budowanie ciekawych architektonicznie posiadłości. Określ swoją dyspozycyjność: Od poniedziałku do piątku w godzinach 17-21 w czasie wolnym od szkoły, w soboty i niedziele w zależności od sytuacji. Umotywowanie podania: Moim zdaniem do tej pory często brakowało vanilliowego Pomocnika ponieważ z reguły woleli oni przebywać na gęściej zaludnionych trybach (o co oczywiście nie należy ich winić) oraz sugestia Administratora.
Cześć Jan, „Banował”? Już to mi mówi, iż nie znasz w ogóle komend, które posiada Pomocnik. To czemu w takim razie nie zrobisz skargi na forum? Nic więcej już nie muszę pisać. Jestem definitywnie na Nie. Pozdrawiam Żyraf~
Podanie napisane estetycznie i starannie, choć na niektóre pytania można było napisać bardziej rozbudowane odpowiedzi. Niestety nie gram na Vanilli, więc nie jetem w stanie ocenić kandydatury, zatem pozostaję na neutral. Z treści podania wnioskuję, że jesteś ogarniętym człowiekiem. Pozdrawiam!
Cześć Aladeen! Przechodząc prosto do twojego podania: Wiadome jest, że vanilla nie jest jedynym trybem na naszym serwerze. Jeszcze nigdy nie widziałem Ciebie na innych trybach. W związku z tym, mogę wywnioskować, że nie pomagasz lub ta pomoc jest mała. Myślę, że powinieneś pograć trochę na innych trybach. Myślę, że jednak potrzebne są do tego również chęci. Banowania? Odnosząc się do twojej aktywności, jeden dzień na forum to definitywnie za mało. Dobrze, a więc podsumowując, myślę, że powinieneś pograć na serwerze jeszcze jakiś czas, aby dowiedzieć się więcej o społeczności CraftApple. Zajrzyj na inne tryby, staraj się pomagać graczom w problemach. A przede wszystkim zwiększ swoją aktywność na forum. Jestem na nie. Życzę powodzenia!
Podanie napisane na odwal (Nie do końca), Nie czytelne, zlewa sie z pytaniami, Nie widze cie na serwerze, co skutkuje znikomej pomocy, bo jak mozesz duzo pomagac jak grasz malo na serwerze?, Jestem na NIE, Popraw aktywność, a bede skłonny dać TAK !
Grając na Vanill'a widziałem Twój wkład w budowę Społeczności CraftApple. Nie tylko odpowiadasz na pytania początkujących Graczy, ale pomagasz im zacząć rozgrywkę na tym wymagającym trybie jakim jest Vanill'a. Twoje wypowiedzi nierzadko składają się ze złożonych zdań, jednocześnie zawsze cechują się wysoką kulturą. Z pewnością Społeczność CraftApple zyska na Twojej obecności w Ekipie. Kandydatura przyjęta.