MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Laura05

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Laura05, 8 March 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Laura05

Laura05 Użytkownik

Imię: Laura

Dokładny nick w grze: Laura05

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze staram się przebywać jak najczęściej, w miarę moich możliwości [około 2h-3h dziennie]. Najchętniej gram na survivalu, czasami zajrzę także na tryb kreatywny.

Data urodzenia: 14/04/2006

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Swoją przygodę z minecraftem zaczęłam w 2014r. Z tego, co pamiętam była to wersja 1.8.8.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Wydaje mi się, że był to rok 2016.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, nigdy nie byłam karana.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?
    Tak, składałam https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-na-pomocnika-laura05.13848/

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Przemyślałam swoją decyzję i myślę, że jest jednak kilka rzeczy, które można by usprawnić, m.in. kilka drobnych usterek, oraz dodanie kilku nowych komend dotyczących pomocy nowym graczom.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Obowiązki:

*Pomagać moderatorom w ogarnięciu czatu.
    *Wszystkie problemy/bugi zgłaszać do Moderatorów, Administratorów i oczywiście do Adminów
    *Pomagać graczom w ich problemach. W wyjaśnianiu zadań danych komend.
    *Udzielać się na Forum, ale najważniejsze- na Serwerze
    *Zbierać wszystkie, niezbędne dowody podczas Karania
    *Wykonywać wskazane czynności przez Admina, ViceAdmina, Moderatora

Uprawnienia:
    * /kick [nick] <powód> - Wyrzuca danego gracza z serwera w sieci.
    * /tempmute [nick] <powód>- Wycisza danego gracza na czas tymczasowy w całej sieci.
    * /unmute [nick] - zdejmuje wyciszenie.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:
    Chciałabym zostać pomocnikiem, aby umilić grę na serwerze, oraz pomagać nowym, jak i tym stałym graczom w różnych problemach. Wydaje mi się, jestem dobrą kandydatką na pełnienie roli pomocnika. Wychodzę z założenia, że osób do pomocy nigdy za wiele :D

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Myślę, że najlepszym sposobem na rozwiązanie powstałego konfliktu jest wysłuchanie zdań obu ze stron i podjęcie racjonalnej decyzji. Jeżeli to nie pomoże byłabym skłonna użyć posiadanych uprawnień, lub, jeżeli będzie tego wymagała sytuacja skierować sprawę do osoby administracji z wyższą rangą.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam. Uważam, że współpraca z innymi jest jedną z moich mocnych stron, nie mam problemu z nawiązywaniem nowych relacji.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Cześć! Jestem Laura. Niedługo będę obchodzić swoje 13-ste urodziny. Jestem osobą otwartą na nowe znajomości, cechuje mnie również duże poczucie humoru. Ostatnimi czasy zaczęłam naukę gry na ukulele. W szkole bardzo dobrze radzę sobie z językiem angielskim, lecz moim ulubionym przedmiotem jest Matematyka. Mam kilka zaufanych przyjaciół, z którymi zawsze się dogaduje. W wolnym czasie lubię szkicować i wykonywać różnego rodzaju obrazki. W przyszłości zamierzam wybrać się w podróż do USA.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze minecraft najbardziej urzekło mnie budowanie, gdzie można wykazać się kreatywnością. Kolejną rzeczą, którą nam ona umożliwia, to poznawanie nowych ludzi poprzez tryb multiplayer.

Określ swoją dyspozycyjność:

-Forum
    -Czat, na serwerze
    -teamspeak

Umotywowanie podania:
    Starając, się o tę rangę zdaje sobie sprawę, że będę musiała wykonywać przypisane mi obowiązki.
    Posiadam predyspozycje, które są przydatne w niesieniu pomocy innym, takie jak wyżej wspomniana umiejętność współpracy w grupie, czy też wyrozumiałość, lub szeroko rozumiana tolerancja.
    Pozdrawiam, całą ekipę CA!

• Lubię To Lubię To x 4
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • List
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Laura5, mam pewien problem z Twoją kandydaturą.
    Mianowicie nie pamiętam abyś pomagała, owszem widziałem Cie codziennie. Codziennie ze mną się witałaś, ale za Chiny Ludowe nie mogę sobie przypomnieć czy widziałem abyś pomagała. A to zawsze słabo wygląda, bo zazwyczaj gdy ktoś pomaga to nie muszę się nad tym faktem zastanawiać, bo cały czas to widzę. Możliwe, że to przez to, iż ostatnio mam bardzo wiele na głowie.
    Zapytam Ekipę, czy widzieli jak pomagasz.
    @Kalaklol , @Wulf__ , @ShyPoudy , @Skyraf , @Djradki , @Iron_Man proszę aby każdy z Was napisał w tym temacie co sądzi o kandydaturze @Laura05 na Pomocnika.

• Lubię To x 2
    • Zabawne x 1
    • Pomocny x 1
    • Użyteczne x 1
    • Kreatywny x 1
    • List
  3. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Czdsc Laura,

Podanie jest ok. Na forum jest jakaś aktywność. Na serwerze też cię na widuję, lecz z pomaganiem to u ciebie rzadkość. Widzę, że się starasz, lecz wiele razy też widziałem, iż nie pomagałaś Graczom, a pisałaś na czacie inne rzeczy. Oczywiście, że w jakimś tam stopniu pomagałaś, lecz naprawdę rzadko.

Aktualnie jestem na nie.

Pozdrawiam Żyraf~

• Burak Burak x 4
    • Lubię To Lubię To x 3
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • List
  4. Kalaklol

Kalaklol Kłak

Cześć Laura

Co do twojego podania nie mam zaprzeczeń.Jesteś fajną i miłą osobą.Widzę cie często na serwerze jaki i na ts.Aktywność na forum jest dobra. Ale na serwerze rzadko widzę żebyś udzielała komuś pomocy.

Jestem na NIE

• Burak Burak x 5
    • Lubię To Lubię To x 2
    • List
  5. ShyPoudy

ShyPoudy [*]

Siemka Laura!

Dokładnie analizując twoje podanie nie zauważyłem żadnych sprzeczności. Podanie jest takie jakie być powinno. Jednak chciałem podkreślić, że co prawda pomagasz, lecz nie zawsze zwracasz uwagę na czat. Zdarza się, że umknie Ci jakieś pytanie.

#EDIT: Przepytałem Cię z komend, zauważyłem, że pomagasz i myślę, że świetnie sprawdzisz się na stanowisku pomocnika.

Jestem na tak.

Powodzenia! :)

• Lubię To x 2
    • Burak x 2
    • Zgadzam Się x 1
    • Przyjazny x 1
    • Kreatywny x 1
    • List
    #5 ShyPoudy, 9 March 2019
    Last edited: 10 March 2019
  6. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Bardzo często online na survivalu.
    Pomaga.
    Zgłasza toksyczne osoby.

W tym przypadku nie ma co się rozpisywać, bo obecnie nie ma lepszego kandydata/lepszej kandydatki na Pomocnika.
    Jestem na duże tak.

• Burak x 5
    • Przyjazny x 3
    • Lubię To x 2
    • Nie lubię x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne x 1
    • List
  7. Djradki

Djradki Użytkownik

Witaj!

Często jesteś na serwerze, widziałem kilka razy, że pomagasz innym. Niestety ciężko mi się aktualnie wypowiedzieć konkretnie, gdyż 'kilka razy' to trochę za mało. Masz predyspozycje na to stanowisko.

Aktualnie jestem neutralny.

• Burak Burak x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • List
    Reklama
  8. FalkenTrade

FalkenTrade SzeryfTweetera

Jestem na nie.
    Bo nie przepadam za twoją osobą

• Burak Burak x 4
    • Zabawne Zabawne x 2
    • Kreatywny Kreatywny x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • List
  9. _lagozaur_

_lagozaur_ Zabił Ladaviego i dostał za to bana.

Czesc Laura,

Osobiście przyznam, że jesteś nawet w miarę aktywna w grze. Nie zaprzecze, ze nie pomagasz, bo jakaś pomoc z twojej strony płynie, lecz trudno nie zgodzic sie z powyższą wypowiedzia Skyrafa.

Jestem narazie na Neutral.

• Lubię To Lubię To x 4
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • List
  10. Laura05

Laura05 Użytkownik

Cześć Falken!
    Widzę, że jesteś nie zbyt przekonany co do mojej osoby. Rozumiem, że każdy z nas ma prawo do własnego zdania, ale gdybyś mnie lepiej poznał wydaje mi się, że zmieniłbyś opinię na mój temat.
    Pozdrawiam, Laura ;]

• Lubię To Lubię To x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • List
  11. AngelKiller

AngelKiller Użytkownik

Podanie schludne, Fajnie sie z toba rozmawia w mc, Jestes przyjaznie nastawiona do zadawanych pytań, Odpowiadasz szybko, Jestes pomocna, Czesto cie widuje, Co ja gadam, Jak zawsze jestem w godzinach Popoludniowych to zawsze cie widuje, a to oznacza ze jestes aktywna!, Jest duzo +, I Bardzo mało -, jak wogole,

Oczywiscie jestem na TAK, Takich ludzi potrzebujemy w Ekipie CraftApple,

Zycze wytrwalosci, i walcz o tego pomocnika!

• Zabawne Zabawne x 1
    • List
  12. BozydarPampers

BozydarPampers fabianek

Nie znam cię, nie chce poznawać.

Podanie ładne, ale nie pisz na ukos.
    Na tak.

• Nie lubię Nie lubię x 3
    • List
  13. Miqood

Miqood Użytkownik

Za mały wiek, bo już bo takich już mamy pozdro ShyPoudy i KalakPL jestem na NIE

• Zabawne Zabawne x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  14. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

Witaj!
    Niekoniecznie często Cię widuję na serwerze, a w ostatnim czasie przesiaduję na nim bardzo długo. Jak już jesteś, to coś tam pomagasz, ale uważam, że wciąż za mało.
    Zastanów się, czy na pewno chcesz podjąć taką odpowiedzialność jak bycie Pomocnikiem, bo to nie jest tylko ranga, kilka kicków, tempmutów i po sprawie. To jest też częściowy hejt ze strony niektórych Graczy, ich nachalność oraz dużo konfliktów.
    Uważam, że u Ciebie jeszcze za wcześnie na rangę. Powinnaś wbijać częściej na ts, zapoznać się z większą ilością Graczy (wiem, że Ci to dobrze wychodzi :D) i więcej pomagać. Wierzę, że uda Ci się dostać do Ekipy, bo jesteś naprawdę charyzmatyczną i pomagającą osobą.
    Narazie moja ocena jest neutralna, ale życzę Ci powodzenia z całego serca! ;)

• Lubię To Lubię To x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 2
    • Burak Burak x 2
    • List
  15. Laura05

Laura05 Użytkownik

Hej Snow!
    Bardzo mi miło, że dostrzegłaś u mnie te pozytywne strony. Wiem, że starając się o pomocnika nie będzie to, tylko wyróżnienie na czacie i tak jak napisałaś kilka kicków, tempmutów i po sprawie. Jestem świadoma tego, że nie każdy będzie zadowolony i będzie dla mnie miły. Zawsze trzeba liczyć się z tym, że [nie wszyscy] będą mili i pobłażliwi.
    Pozdrawiam, Laura ;]

• Lubię To Lubię To x 5
    • List
  16. Wapno

Wapno Użytkownik

Podanie ładnie i starannie napisane, a na czacie zawsze pomagasz. Nie mam wątpliwości co do Twoich predyspozycji. Powinnaś jednak częściej pojawiać się na serwerze.
    Jestem na TAK.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Burak Burak x 1
    • List
  17. BozydarPampers

BozydarPampers fabianek

Podlizywaniem się tylko sobie pogarszasz :p

• Burak Burak x 3
    • List
  18. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Cieszę się, że po pierwszym nieudanym razie nie zraziłaś się i spróbowałaś jeszcze raz dołączyć do Ekipy. A przez cały ten czas pomagałaś Graczom na czacie.
    Bardzo zaimponowałaś mi swoją determinacją. To cecha, którą się bardzo ceni w Ekipie.

Witamy w Ekipie :)

Kandydatura zaakceptowana.

• Przyjazny x 8
    • Zabawne x 3
    • Lubię To x 2
    • Optymista x 2
    • Burak x 2
    • Zwycięzca x 1
    • Kreatywny x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.