1.Nick z gry: Crytalina 2.Data otrzymania bana: 13.03.2019r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Netykieta/Recydywa/Mk od vapera XDDDDDDDD 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: hm może dlatego, że na crytal przeklnęłam, ale na tym nie?XD ban niesłuszny, a vaper ma jakąś schizofrenie paranoidalną albo chorobę afektywną dwubiegunową, bo ani razu nie PRZEKLNĘŁAM na TYM KONCIE Ale nie bo wszystko kur**** moja wina nie?XD To, że vapera boli serduszko po zerwaniu i to, że mnie szantażuje, wyzywa i grozi na fb to jest w porządku tak? A jak na klockach nie przeklnę to od razu o kur***** od razu wielka drama bo jestem bezmózgiem, który dał bana za to, że NIE przeklnęłam. Tak samo, jak dostałam piorunami za to, że napisałam, że taki raper to gówno XD Wolność słowa paszczurze. Jestem oburzona i proszę o UB, bo już ku************y można dostać za niesłuszne banowanie. Jeszcze raz takie coś się zdarzy, a nigdy nie będę promowała waszego serwera i nie kupię nic w waszym sklepie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby i o ogarnięcie vapera, bo jest psycholem, który lubi małe dziewczynki. Dziękuje, pozdrawiam @ThreeEyedMaster i @Craftapple.pl oraz Jurka Owsiaka. Kocham was ☻
Crytal, fakt iż macie z V_A_P_E_R'em nieciekawą przeszłość to nie nasza sprawa. Mimo to znamy ją, bo nie raz o tym informowałaś publicznie. Jeszcze raz poproszę Cie byś szanowała siebie i zachowała takie szczegóły dla siebie samej i Twoich bliskich. Niemniej jednak ban był słuszny. Według dostarczonych dowodów w dość niewybredny sposób opisywałaś czyjąś aparycje, puentując dodałaś że nie ma szans na występowanie w filmach dla dorosłych. Jak najbardziej jest to naruszenie Netykiety. Nowe konto =/= Nowa Osoba Prośba o UB odrzucona.