Witam chciałbym wypowiedzieć się na pewien irytujący dla społecznosći ,,Jabłka" temat Mianowicie: Jak Wiadomo 1.14 tuż tuż a CA na 1.12.2 :O ? Pomysł jest nawet dobry. (Wedle mojej opinii) Propozycje +Większa Ingerencja w serwer Właścicieli +Pluginy na Meble np +Doładowania na Większą kwote poprzez SMS W Sklepie Craftapple +Dodanie 1.13 Potem 1.14 +Dodanie Minimum 3 nowych Trybów np:Bed Wars,Jakieś freebuild coś takiego +Zmiana Maszyny na wytrzymalszą Szanowna Administracjio i Ekipo serwera Mc.Craftapple.pl Mam nadzieję że zależy wam na utrzymaniu serwera i promowaniu go OCZYWIŚCIĘ ZADJE SOBIĘ SPRAWĘ ŻE TAKIE ,,Przyjemnośći" to Koszty ALE TE KOSZTY BĘDĄ WLOŻONE W CRAFTAPPLE ! !! Jeżeli się nie postaracie i nie weźmiecie to do serca. Widać ostatnio że jest Krucho Ale.Chodzi tu o dobry rozwój serwera MC.CRAFTAPPLE.PL -Pozdrawiam Karol Radkowski ,,Falken Trade" raddii Osobiste Uwagi proszę kierować na Priv (Ekipa i Administracja też) Lub na Mail na Serwerze (Jestem często na OpenCV) PS:Mam nadzieję że się to uda
Zgadzam się z tą propozycją, serwer powoli robi się nudny i pomysł na wprowadzenie mebli jest bardzo ciekawy
Nie gram na tym serverze więc nie będę się wypowiadać na ten temat... no i zaraz każdy będzię dawać ocene KOMENTARZA "głupek" .-.
Fajny pomysł. Na OCv takie coś by się przydało. https://craftapple.pl/forum/threads/aktualizacja-1-13.13216/ Co do reszty moim zdaniem nie które są bez sensu, lecz zależy kto jak na to patrzy. Pozdrawiam Żyraf~
Przecież to jest oczywiste że się to nie zmieni, tu się liczy tylko hajs, a nie jakieś rozmowy z graczami, po co to komu, jak jest siano... https://craftapple.pl/forum/threads/propozycja-meble-na-cv.11738/#post-78041 , to tylko pokazuje jakie nastawienie ma administracja do graczy. Wystarczy chwilę użyć mózgu, popatrzeć co się dzieje na serwerze, ocenić sytuacje, kompetencje itp. I zrozumieć że ten serwer jest bardzo źle prowadzony, jest mi bardzo przykro, bo naprawdę zapowiadał się znakomicie, ale niestety zła osoba na stanowisku i niestety nie ma ratunku dla tego serwera z aktualnym podejściem do sprawy. Pozdrawiam.
Jedyna opcja, która może przejdzie, o ile infiemu chce się ruszyć wrota do kakaowej otchłani, bo pamiętam co było z PSC.
Przykro mi lecz na serwerze już nie nadejdą żadne zmiany prócz nadchodzącego końca co może się równać ze zmianą. Co prawda nie serwera a mojego samopoczucia. Właściciel już nie interesuje się życiem serwera, zamykam
Jestem za, Wiecej trybow = wiecej graczy, jest to logiczne, Co do Wiekszych kwot za sms, to chyba nie wykonywalne, Prowizja jest duża wiec raczej tego nie zmienia, Jezeli widzisz mnie w mc to wiesz ze jestem calkowicie za 1.13 i 1.14, A wiec jestem na TAK, Jak Najszybciej wprowadzcie 1.13 ! (na sv!) !!!
Wersje wyższe niż 1.12 są złe i takowe będą. Porównując choćby wersję 1.12.2 i wersję 1.13.2 1.12.2, gra płynna, nie zacina - stałe 120 fps 1.13.2, gra się zacina - maksymalne fps to 45 Lecąc w wersje 1.14 mogę domyśleć się, że z 45 zrobi się 25. Jestem na stanowczne nie.
W co wy wierzycie? Administracja naszego kochanego CA ma za przeproszeniem w d***e co się dzieje z graczami na serwerze, ba gdyby coś stało się z serwerem zareagowali by najpewniej gdy kasa ze sklepu przestała płynąć na ich konta. Jednym zdaniem administracja craftapple jest zepsuta do szpiku kości, nie interesuje ich życie gracza, jego potrzeby itd ,ważne jest by wydał pieniądze na mało co dającego vipa.
EDIT! No jednak interesuje, ale jego kursem kolizyjnym i ostatecznym końcem, pardon za niedomówienia!!! Pozdrawiam miłej soboty
Nigdy nie pałałem do ciebie sympatią. Nasza "znajomość" opierała się tylko i wyłącznie na interesach. Nie wiem co ty chłopczyku sobie uzbdurałeś i z resztą mnie to nie interesuje. Jeżeli chcesz sobie coś wyjaśnić - zapraszam na priv. I skończ chłopie robić taką szopke, bo tylko się błaźnisz. Powtarzam. Chcesz sobie coś wyjaśnić - priv, natomiast jak masz jakiś problem do mnie i jesteś przekonany co do swojej niewinności to lepiej udaj się z tym niezwłocznie do psychologa.