1.Nick z gry: Angelkiller 2.Data otrzymania bana: 19-08-2018 18:53 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Zrobiłem glupstwo... duze glupstwo... Udawalem bylego vice aby uzyskac korzysci.. Bardzo tego zaluje. Juz nigdy tego nie zrobię Powod - "Dzialanie na szkode serwera" 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Minelo troche czasu, przemyślalem to wszystko.... BARDZO Zaluje tego co zrobilem... gdybym mogl cofnac czas i zaczac wszystko od nowa... Ale nie moge cofnąc czasu wiec prosze @Craftapple.pl o daniu 2 szansy. Bardzo prosze. Prosze aby tylko Infio ocenil te odwolanie. Dzieki ze przeczytales moje odwolanie... Bardzo zaluje tego co zrobiłem
@ThreeEyedMaster ledwo odszedł z Ekipy i już myślisz ze dostaniesz UB? Czyste kpiny... Polecam jeszcze raz zerknąc tutaj co Ci dokładnie napisał... - <klik> Jestem na WIELKIE NIE!
Infiniter mi napisal ze mam napisac odwolanie Wiec to zrobilem.. nie ma three wiec nie ma co z 1 styczniem...
#ProTip dla @Craftapple.pl To ten sam ziomek: https://craftapple.pl/forum/threads/ub-xalpha.14125/#post-92933 Nie dziękuj.
Polecam karczme tam mozemy wszystko wyjasnic - JESZCZE RAZ POWTORZE. JA NIE KOPIOWALEM ITEMKOW. TO REALMADRYT. Nie wiem co ci jeszcze napisac, chyba poprostu do konca zycia bedziesz probowal zniszczyc moje odwolanie...