ZAPRASZAM!!! Do wzięcia udziału w Konkursie o 50 000 AppleCoins!!! ============================================= Z okazji dostania się w Szeregi Administracji postanowiłem zrobić mały, skromny Konkursik. Postanowiłem troszkę wyszczuplić mój portfel i podarować Wam Moje Prywatne AC, które się już marnuje ponad rok . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ O co chodzi w tym Konkursie?Konkurs polega na stworzeniu swojego własnego dzieła - rysunek. Tematyka tego rysunku może być dowolna, lecz nie może ona wychodzić poza jeden, główny temat: CRAFTAPPLE. Tworzymy rysunek na kartce/paint/inne programy komputerowe. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zasady/Informacje itp...● Temat Główny: CRAFTAPPLE [np: można narysować Graczy/Ekipę/Siebie/Serwer/Jak spędzasz czas itd...] ● Na pracy obowiązkowy Nagłówek/tytuł "Craftapple" oraz każdą pracę podpisujemy swoim Nick'em. ● Rysunek wykonujemy na kartce/programie_komputerowym [rysunki wykonane na kartce są mocniej punktowane] ● Każdą pracę podpisujemy swoim Nick'em. ● Mogą być szkice itd, lecz mile widziane są kolorowe rysunki. ● Za wykrycie Plagiatu Pracy = wykluczenie z Konkursu. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ■ Prace będą oceniane przez Jurry. [skład tajny] ■ W Konkursie udział może brać Ekipa [Pomocnicy & Moderatorzy] ■ Prace ukazujemy za pomocą zdjęć/screenshot'ów oraz wysyłamy je pod tym wątkiem. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CZAS: od dziś do soboty [06.04.2019] do godziny 13:33 Po tym terminie nie przyjmuję już żadnych prac a wyniki będą podane tego samego dnia około godziny 20:00 =========================================================
Odpowiem jeszcze raz... TO NIE JEST FAKE! Konkurs jest prawdziwy! ============================================ W sumie i tak można zrobić. Lecz kto uważa, iż nie ma takiej potrzeby to nie musi. Prace można wysyłać do mnie w rozmowie prywatnej na Forum! I jeszcze jedno! Nie musicie być uzdolnieni plastycznie! Liczą się chęci! Najważniejsze!
Nie lepiej żeby graczy podsyłali prace na priv, a w dniu wyników je przedstawić w wątku? Pozwoli to uniknąć niepotrzebnych plagiatów. Niech każdy będzie oryginalny i kreatywny, a nie odgapia od kogoś innego.
https://imgur.com/a/TeCT1P2 elo zglaszam sie ps. nie wyslalam o 33 bo sie net zepsól xd i tak sie liczy : D
Z góry chciałbym podziękować za aż tak bardzo liczny udział w tym Konkursie. Za pewnie reszta uważała konkurs za FAKE, ale no mówi się trudno . Jak da się zauważyć to Święta "3" wszędzie znajdzie dla siebie miejsce [udział wzięły 3 prace]. Łatwo nie było wskazać zwycięzcy, gdyż pozostałe prace również prezentowały się znakomicie... =============================================================Miejsce 1: Mill Trzeba przyznać, iż praca robi olbrzymie wrażenie! Patrząc na całokształt to można się domyśleć, iż praca była dość czasochłonna. Każdy detal ogarnięty. Cóż więcej dodać! Bezkonkurencyjnie zajmuje pierwsze miejsce i przy tym wygrywa 50 000 AppleCoins! Miejsce 2: ThreeEyedMaster Ta praca również zaskoczyła cały skład Jurry przede wszystkim swoją kreatywnością oraz przekazem. Wiele nie brakowało, aby to właśnie ta praca stanęła na samym szczycie podium, lecz czegoś tu jeszcze Nam zabrakło. Pozwolę sobie zacytować jeden cytat: " [...] Aż trudno sobie wyobrazić jakie dzieło byś stworzył gdybyś użył obu rąk" ~3, 2k18 Miejsce 3: Crytal Praca troszkę mniej kreatywna od reszty, lecz na pewno bardziej tajemnicza! Niestety zajęła 3 miejsce.==================================================
dupo wolowa co to ma byc ja chce nagrode pocieszenia ! jak nie znasz krecika to miales beznadziejne dziecinstwo ! wlozylam w to cale serce i co staralam sie nie sprawiedliwosc doprawdy!!! jak mogles to zrobic! #faworka ty to sie tam nie udzielaj ja wlozylam w to serce a to FA-WO-RY-ZA-CJA niesprawiedliwosc i tyle, a ty zamiast pokazywac swoje zdanie to sie podlizujesz vaperowi, bo ma wyzsza range od ciebie XD zalosne rownie dobrze moglabym twarz narysowac i bym dostala 2 miejsce