Nie muszę ich pytać, sami się do nas zgłosili by o tym nas powiadomić. Źródło cytatu: https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-crytal.12320/#post-82395 Chcesz dodać coś jeszcze?
Nie mówię o tamtym serwerze. Mówiłam Ci po tamtym serwerze, gdzie się dostałam. Urzędowałam tam rok, gdzie tryb się rozwalił, a tam właśnie miałąm rangę. @ThreeEyedMaster jeżeli wysyłasz coś, co miało miejsce 2 lata temu, to gratuluję. Dziewczyna ta już nie jest w administracji, bo miała wywalone. Ja dążę wytrwale do celów i jeżeli próbujesz na siłę ukazać mi moje błędy z przeszłości, to wiedz, że mnie to nie rusza. Zmieniłam się na lepsze, mimo przeciwności losu i dążę do tego, by uszczęśliwić innych oraz by Gracze mieli takie coś jak brak faworyzacji, równouprawnienie oraz wolność wyrażania swoich poglądów, nie urażając przy tym innych. Mam nadzieję, że to zrozumiałeś ; )
No taki los. Crytal to ostatnie moje godziny. Chce ci podziekowac za swietnie spedzone dni jestes dobra . P. S. Opiekuj sie moja swiatynia Jestem na TAK
W związku nadmiernego nabijania postów przez TROLLi w sposób toksyczny zamykam Podanie do X nieokreślonego czasu.