1.Nick z gry: Yumisiek 2.Data otrzymania bana: 18-04-2019 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Skacowana Yumisiek po dwóch zawalonych nockach przyszła na serwer. Zaczęła rozmowę z vadminem pytając się o blokowanie zagranicznych ip, konkretnie Szwajcarii, mówiąc, że poprzednim razem nawet dedyk/vps/vpn nie pomogły. Na pytanie jednego gracza, czemu vpn nie odpowiedziała, ze CA ma jakieś magiczne moce, bo jako jedyne zablokowało. Dostała laga mózgu i napomnęła nazwę jednego z większych serwerów, mówiąc że i on się nabrał na vpn, ale CA już nie. To, co zrobiła uświadomiła sobie pół sekundy po kliknięciu enter'a. Too late. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Głupi ma szczęście, więc może się uda. No i chciałam wykorzystać dwa wolne tyg z nogą w ortezie na granie w klocki, a tu i ban, i karta zgubiona, i konto zablokowane. Zlitujcie się nad chorym, biednym, głupim człowiekiem. Kucyków swoich nie potulę póki co, bo ani jak, ani za co, to chociaż kucyka wybaczyka ; (
Przyznała się do błędu? Przyznała. Żałuje tego, co zrobiła? Żałuje. Według mnie to wystarczające powody za tym, aby dać @MaybeItsYumisiek UB. Za UB. (Dodam tylko jeszcze, że nie była jakoś szczególnie często karana, więc chociaż skrócenie kary jej się należy)
Jeżeli od X czasu tak wygląda proceder sprawdzania próśb o UB to ja chyba piszę prosbe o UB jeszcze raz. Przeciw UB, to tylko 30dni/miesiąc. Jak mogłaś reklamować to możesz poczekać
Widzę, że nadal Cię boli to, że Three Ci nie dał UB Jak mi przykro (( To raz, a dwa, gdzie ja stwierdziłem, że tak wygląda proceder odbanowywania czyjegoś konta? X D czytanie ze zrozumieniem level przedszkole
Nigdy nie dam UnBana, jeśli ban jest związany z Reklamą... "Frajer" ; ) mógłby pomyśleć jedynie nad skróceniem bana do max 7 dni, lecz jakoś zbytnio go ta prośba nie przekonała. Prośba odrzucona.