z racji tego, ze CA nie bedzie lub forum zdechnie z braku hajsu macie moj; -steam: ula.alu.9 -discord: iishypotatoii#7124 Auf Wiedersehn, pozegnam ludzi, ktorych zapamietam. @ThreeEyedMaster narka brodaczu, threeadbusterze, @Mr_Penguin wiesz, gdzie mnie znalezc, @XxkasianinjaxX Chodzmy na p...znaczy creative, @ShyPoudy Prywatnie jestes spoko ziomek, @Kalaklol Kłak @Rei_San Randkujesz z wiekszoscia 12letnich chlopcow, ale wybaczam ♥ @Kamburcia papa Jarynay czy jakos tak <3 @Yumiiiiiiiiiiiiiii @Yumiisiek Czy jakoś tak, nie lubilysmy sie z poczatku, ale na discord jestes mega fajna osobka. @OldNightmare Nie zapomne never @Sinmiedo Daj ac @nowez #dywez @AngelKiller eluwa @Miqood Poradź sobie w życiu, 3mam kciuki @Inevara Obyś zjadł tą rękę w końcu! Ps. mam LOL'a @Snail! pozdro @Sannakaisa Ruda babo jedna ! @OldAngelMatthew Masz mnie na fb w razie czego @spadajokej Kocham twoje gównoposty @V_A_P_E_R kochałam cię denerwować XD @_Zielony_ elo masz mnie na snapie @Julecka24 Masz mnie na fb i discord @GepardsPL Kiedy otwarcie serwera? @FalkenTrade Elo @lucklucky10 Jak skończę te liceum to jadę do Wawy na studia, pamiętam obietnice na browara m0rd0. @Ladavi Szczere rozmowy i mniej niż z gepardem spin @XInfiniterX @Craftapple.pl Weź mnie na jakiś melanż XD Ps. Twoja mama jest zaj***sta @krukmag123 Siema fajny fb @GallusXD Przebiłam Cię w negatywach :-D @_Zyraf_ POzdro mordo, dobrej zony @DJCreeperYT Daj oscypka @_Jihad Arab Ja o tobie nigdy nie zapomne XDD ♥ @SnowSGirlFun Kocham Cię mój Ty jedyny skarbie POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTORYCH NIE WYMIENILAM <333333333333333333333333333333333333333333333333 BUZI
tamte konta bana maja, here i am od-nie-pamietam-ilu x d nooo ale milo, zegnam, czy ten, no, cos, no, nie wiem, w koncu ktos pamietal o mnie w pozegnaniu!xd pa.