jak ***** na serwerach offline, przecież bez premki możesz grać na 3/4 serwerów online, więc nie wiem co ty tam gadasz
czemu porty zakolorowałeś? może chciałem przypłynąć? ps. widac ze robi to ze starych plikow troche bo na craftapple max graczy bylo 350 xd
Kwiecień 2019 dla tych co oczu nie mają Prawdopodobnie od tego czasu coś działał Zrobienie serwa to nie takie hop siup w szczególności że pracuje pewniej w 2 lub 3 osoby
Jeśli serwer wyruszy tylko z myślą o graczach premium to nie myślcie sobie, że gracze non-premium kupią legalną grę za 100zł na ich stronie, lecz ich to zniechęci i odpuszcza sobie z craftapple.Jeśli i tak pójdziecie w zaparte i zrobicie ten serwer dla graczy z premką to wątpię, że się długo utrzyma, bo jednak gracze z kopią gry to zdecydowana większość, nie każdego stać kupić sobie/uzbierać na gre tylko po to by móc grać na serwerach premium i mieć skina.Patrząc na to jakie konfliktowe osoby grają i mają oryginalną grę to długo serwer by nie postał jeszcze biorąc pod uwagę ilość graczy jaka by była na serwerze premium.Życzę powodzenia w projekcie pozdrawiam
Kurka Burka. Gram w Minecraft praktycznie od 2011 i nie mam do dziś premium i nie kupię bo szkoda 100 Ziko i lepiej dać na premium na serwerze :/. Skoro się odezwał pan administrator to mógłby opublikować mapę z dawnego serwera? Robiliśmy z ekipą spory projekt kosmodromu i komputera na 2+4 działki i szkoda naszego czasu ;((