MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Propozycje na serwer Survival

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika I_Desire, 4 Wrzesień 2022.

Tagi:
  1. I_Desire

I_Desire Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Witam, mam kilka propozycji na tryb survival:

• Stworzenie expiarki dla osób z rangą Premium, może być ona identyczna(tzn. taka jaka jest aktualna) / mieć jakieś benefity np: Gracze będa mogli sobie zmieniać tam potwory. (komenda /spawner) -> Argumentem, wyjaśniającym czemu takowa miałaby powstać jest to, że często na tej publicznej są już osoby, a dodając jedną dla premium na pewno troche sie odciąży tą publiczną.

• Dodanie kilku innych rodzai Mysteryboxów np: Ze skinami (te co sie krafci z rubinów), z jajkami Potworów lub z innymi surowcami. Klucze te by sie zdobywało np: Za kopanie, za zabijanie potworów.

• Dodanie do kit premium / do itemshopu kilof, który jest w stanie wydobywać spawnery - > ale wymagany byłby limit np: 1 wkopany na tydzień czy cos takiego, żeby mimo wszystko był jakis balans.

Dziękuje za przeczytanie i zachęcam do wypowiedzenia sie na temat owych zmian, czy wolelibyście aby zostały wprowadzone czy nie, jeżeli tak/nie to czemu ?

• Lubię To Lubię To x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Maaarcin

Maaarcin Użytkownik

Docenione treści:
    1
    To nie lista życzeń z tym kilofem do spawnerów,
    a expiarka jest useless, już jaskinia gdzie co chwile są moby jest lepsza

3. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    1. Kiedyś ta expiarka była tylko dla Premium i zwykli Gracze jak i premki sobie jakoś radzili. Jedni sami sobie budowali własne expiarki, drudzy nabijali exp w kopalni na rudach/mobach a jeszcze inni w inny sposób. Byłem teraz zobaczyć kilka razy na expiarce i oprócz nowez, która tam chyba śpi to nikogo więcej nie widziałem. Spełnia znakomicie swoją role. W sklepie myśle ze będzie można zakupić spawner i będziesz mógł śmiało go wykorzystywać do swoich celów.

2. Klucze do mysterbox’ów będzie z pewnością można kupić niebawem w internetowym sklepie lub zdobyć na jakiś eventech. Gdyby dropały z kopania/mobów to każdy by się bardzo mocno wzbogacił o bardzo dobre itemki. Zarazem klucz jest w tej chwili unikatowy i ma to swoją cenę w postaci dobrych nagród. Możliwe ze po czasie asortyment nagród będzie ulegał rozmaitości i zmianą na inne, aby dalej mysterbox kusił zdobyciem klucza.

3. Bez przesady. To jest tak jakby dodać do kit Premium set diamentowy 4/4 i każdy by sobie go codziennie odbierał.

• Przyjazny Przyjazny x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
  4. I_Desire

I_Desire Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Witaj,

1- W godzinach szczytu tzn. 13-20 praktycznie ciągle tam ktoś był, czasami były to nawet 3 osoby. Ale co do innych form expienia masz racje.
    Co do zakupienia spawnera to o tym nie wiedziałem i dziękuje za informacje, w takim razie punkt 3 po prostu odpada :p

2- Zdobywanie kluczy poprzez granie -> Bardziej chodziło mi tu o klucze do takich "gorszych" skrzynek, z jakimiś surowcami, czy coś. A te z jajkami, czy ten co jest aktualnie przez itemshop. Osobiście myślę ze takie rozwiązanie byłoby dobre dla obu stron.

5. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Myślę że niektóre elementy nie byłyby zle, możemu dodać np. niewielka szansę na wydropienie klucza przy kopaniu. Ktoś dziś też wspomniał o tym że arbuz powinien nawadniać, co pewnie dodam przy okazji.

Na razie nie ma tłumów jak dawniej, ale warto przyjrzeć się sprawie expiarki.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Lista
  6. FeueR

FeueR #pieklomainowfizza

Docenione treści:
    1
    1. Akurat na samą expiarkę raczej kiepski pomysł, bo faktycznie lepiej samemu sobie coś takiego wyprodukować, a ta na spawnie jest bardziej "na start", dla biednych czy coś. Jednak podoba mi się zamysł dodawania specjalnych miejsc, do których mogą wejść tylko rangi premium, choć niekoniecznie musimy tu mówić o miejscach do zdobycia czegoś, a nawet chociażby rekreacyjnych, czy rywalizacji - tylko nie wiem jak to wygląda od strony technicznej, zapewne tylko komendami takie coś by mogło mieć miejsce
    2. Jeszcze z mystery boxami się nie zapoznałem, więc nie wypowiem się :D
    3. O ile zawsze można marzyć o takim kilofie, to jednak obiektywnie nigdy nie będzie to dobry pomysł - mechanika jest taka, jaka jest i trzeba ją uszanować, że nie wydobywamy spawnerów, podobnie jak ramy portalu kresu :p

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista

Poleć tę stronę