Witam, mam kilka propozycji na tryb survival: Stworzenie expiarki dla osób z rangą Premium, może być ona identyczna(tzn. taka jaka jest aktualna) / mieć jakieś benefity np: Gracze będa mogli sobie zmieniać tam potwory. (komenda /spawner) -> Argumentem, wyjaśniającym czemu takowa miałaby powstać jest to, że często na tej publicznej są już osoby, a dodając jedną dla premium na pewno troche sie odciąży tą publiczną. Dodanie kilku innych rodzai Mysteryboxów np: Ze skinami (te co sie krafci z rubinów), z jajkami Potworów lub z innymi surowcami. Klucze te by sie zdobywało np: Za kopanie, za zabijanie potworów. Dodanie do kit premium / do itemshopu kilof, który jest w stanie wydobywać spawnery - > ale wymagany byłby limit np: 1 wkopany na tydzień czy cos takiego, żeby mimo wszystko był jakis balans. Dziękuje za przeczytanie i zachęcam do wypowiedzenia sie na temat owych zmian, czy wolelibyście aby zostały wprowadzone czy nie, jeżeli tak/nie to czemu ?
To nie lista życzeń z tym kilofem do spawnerów, a expiarka jest useless, już jaskinia gdzie co chwile są moby jest lepsza
1. Kiedyś ta expiarka była tylko dla Premium i zwykli Gracze jak i premki sobie jakoś radzili. Jedni sami sobie budowali własne expiarki, drudzy nabijali exp w kopalni na rudach/mobach a jeszcze inni w inny sposób. Byłem teraz zobaczyć kilka razy na expiarce i oprócz nowez, która tam chyba śpi to nikogo więcej nie widziałem. Spełnia znakomicie swoją role. W sklepie myśle ze będzie można zakupić spawner i będziesz mógł śmiało go wykorzystywać do swoich celów. 2. Klucze do mysterbox’ów będzie z pewnością można kupić niebawem w internetowym sklepie lub zdobyć na jakiś eventech. Gdyby dropały z kopania/mobów to każdy by się bardzo mocno wzbogacił o bardzo dobre itemki. Zarazem klucz jest w tej chwili unikatowy i ma to swoją cenę w postaci dobrych nagród. Możliwe ze po czasie asortyment nagród będzie ulegał rozmaitości i zmianą na inne, aby dalej mysterbox kusił zdobyciem klucza. 3. Bez przesady. To jest tak jakby dodać do kit Premium set diamentowy 4/4 i każdy by sobie go codziennie odbierał.
Witaj, 1- W godzinach szczytu tzn. 13-20 praktycznie ciągle tam ktoś był, czasami były to nawet 3 osoby. Ale co do innych form expienia masz racje. Co do zakupienia spawnera to o tym nie wiedziałem i dziękuje za informacje, w takim razie punkt 3 po prostu odpada 2- Zdobywanie kluczy poprzez granie -> Bardziej chodziło mi tu o klucze do takich "gorszych" skrzynek, z jakimiś surowcami, czy coś. A te z jajkami, czy ten co jest aktualnie przez itemshop. Osobiście myślę ze takie rozwiązanie byłoby dobre dla obu stron.
Myślę że niektóre elementy nie byłyby zle, możemu dodać np. niewielka szansę na wydropienie klucza przy kopaniu. Ktoś dziś też wspomniał o tym że arbuz powinien nawadniać, co pewnie dodam przy okazji. Na razie nie ma tłumów jak dawniej, ale warto przyjrzeć się sprawie expiarki.
1. Akurat na samą expiarkę raczej kiepski pomysł, bo faktycznie lepiej samemu sobie coś takiego wyprodukować, a ta na spawnie jest bardziej "na start", dla biednych czy coś. Jednak podoba mi się zamysł dodawania specjalnych miejsc, do których mogą wejść tylko rangi premium, choć niekoniecznie musimy tu mówić o miejscach do zdobycia czegoś, a nawet chociażby rekreacyjnych, czy rywalizacji - tylko nie wiem jak to wygląda od strony technicznej, zapewne tylko komendami takie coś by mogło mieć miejsce 2. Jeszcze z mystery boxami się nie zapoznałem, więc nie wypowiem się 3. O ile zawsze można marzyć o takim kilofie, to jednak obiektywnie nigdy nie będzie to dobry pomysł - mechanika jest taka, jaka jest i trzeba ją uszanować, że nie wydobywamy spawnerów, podobnie jak ramy portalu kresu