MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

rehabilitacjasanok
Last Activity:
20 October 2019 at 21:26
Positive ratings received:
0
Neutral ratings received:
0
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Lubię To 0 0
Nie lubię 0 0
Ziemniak 0 0
Zgadzam Się 0 0
Nie zgadzam się 0 0
Zabawne 0 0
Zwycięzca 0 0
Pomocny 0 0
Przyjazny 0 0
Użyteczne 0 0
Optymista 0 0
Kreatywny 0 0
Burak 0 0
Błędy ortograficzne 0 0
Birthday:
26 March 1995 (Age: 31)

Reklama

rehabilitacjasanok

Użytkownik, Male, 31, from Szamocin

rehabilitacjasanok was last seen:
20 October 2019
    1. There are no messages on rehabilitacjasanok's profile yet.
  • Loading...
  • Loading...
  • About

Birthday:
    26 March 1995 (Age: 31)
    https://redirect.qxa.pl/u2A - Nazywam się Tomasz Jasik. Ciało ludzkie oraz zdrowie pasjonowało moją osobę od samego począku, wobec tego zdecydowałem aby rozwinąć swoje pasje na akademii medycznej. W 2012 r. uzyskałem pracę dyplomową magistra fizjoterapii na Uniwersytecie Medycznym w Lublinie. W tym terminie ukończyłem dodatkowo studia podyplomowe z obszaru dietetyki i planowania żywienia. W trakcie swej edukacji zaliczałem praktyki w szpitalach, gabinetach, sanatoriach lub ośrodkach rehabilitacyjnych. Odbyłem dodatkowo kilkadziesiąt szkoleń z obszaru fizjoterapii i dietetyki. Drugą pasją jest dla mnie sport- więc też postanowiłem pomagać innym w realizacji sportowych marzeń i wspomagać ich fizjoterapią sportową i odnową biologiczną. Miałem przyjemność pracować z zawodowymi sportowcami. Nawiązałem współpracę z takimi drużynami jak: Ciarko Sanok - ekstraklasa hokeja; TSV Mansard Sanok- 1 liga siatkówki; UKS Mosir Sanok- short-track, Esanok.pl Wilki Sanok - ekstraklasa unihokeja. Podczas studiowania zauważyłem, iż mechanizm kierowania ludzi na rehabilitację, i sama ich rehabilitacja nie są idealne. Długotrwałe oczekiwanie w kolejce na zabiegi, nieodpowiednie diagnozy, bądź przeprowadzanie mizernej jakości usług to tylko wybrane argumenty, stanowiące o tym, że warto skoncentrować się na pacjencie, iż najważniejszy jest człowiek i jemu przychodzi dopomóc w walce z bólem. Wszystko to sprawiło, że postanowiłem zbudować miejsce, gdzie najbardziej istotny jest pacjent, a ja jestem tylko osobą która pojawia się na jego drodze aby wesprzeć go w wędrówce do wyzdrowienia. Obecnie prowadzę gabinet, w którym czerpię wiedzę zarówno z dietetyki jak i z fizjoterapii, co zapewnia mi całościowe spojrzenie na człowieka i dostrzeżenie wielu korelacji. Dlatego właśnie skutecznie pomogłem już setkom wyrehabilitowanych pacjentów. Zdrowie posiadamy tylko 1 i należy o nie zadbać już teraz. Pomogę Ci w tym!