- Last Activity:
- 5 December 2018 at 17:15
- Positive ratings received:
- 0
- Neutral ratings received:
- 0
- Negative ratings received:
- 0
Post Ratings
| Received: | Given: | |
|---|---|---|
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
![]() |
0 | 0 |
- Birthday:
- 16 September 1988 (Age: 37)
Reklama
- Loading...
- Loading...
-
About
W wyniku zauważyłem kilka szałasów wychodzących z cieniu i osobę ubraną w workowate pantalony i pełny okrągły zaostrzony słomkowy kapelusz żony japońskiego farmera. Zatrzymałem się i zapytałem ją, czy jest gdziekolwiek w pobliżu, żeby stać na noc. Potrząsnęła kapeluszem, rozpylając wszędzie wodę i powiedziała po japońsku z bogatym akcentem: Nie tutaj. Natomiast w Shiratory jest yadoya o trzech ri w górę drogi. Podziękowałem jej i sapałem z moim utopionym lisiątkiem w mrok, zastanawiając się, czym jest yadoya, ile kilometrów stanowi w pewnym ri oraz gdy do diabła mogłem naprawdę rychło dotrzeć tak mocno w środku pustkowia. (eleganckie detale) Po eksperymentach ze całymi przełącznikami i dźwigniami przywiązanymi do kierownicy, w wyniku znalazłem lampę do reflektorów i uruchomił ją. Ale poniekąd po tym, jak zorientowałem się, że młode ma dużą i niską belkę, oraz jako ją włączyć, słaba wiązka wychwyciła tylko ducha linii środkowej, jak była pewna, kiedy skręcaliśmy w kółko, w kółko, w dołek i wokół przez koszmar nalewania atramentu rozwijający się do wieczności. Ale choćby w deszczu i zimnie moje powieki zaczęły opadać. Gdy zasypiałem przy kierownicy, mignęły mnie mroczne światła bycia, i jedyny z pierwszych domów był przed sobą znak, który czytał Minshuku.Interact