MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Comments on Profile Post by ItzExplodd

1. Polaczekk
    Polaczekk
    Coraz bardziej stajesz się głupi, jak widzę.
    26 March 2018
  2. ItzExplodd
    ItzExplodd
    Jest na odwrót - ty jesteś debilem, który w klockach robi dramę z niczego, po czym udaje pokrzywdzonego. A ja po prostu staram się dobrze bawić, tyle. To, że czasem się wygłupiam, to nie oznacza że jestem takim idiotą jak ty. Have A Nice Day.
    26 March 2018
    Utuchi_Hama likes this.
  3. Polaczekk
    Polaczekk
    Typie, pokaż chociaż mi jeden dowód, że jakąś niby dramę zrobiłem. Jeśli starasz się dobrze bawić to wyłącz tą jednostkę centralną i pobaw się swoim rodzeństwem czy kolegami z klasy w jakieś gry planszowe lub idźcie grać w jakąś grę sportową na podwórku, ponieważ to co wypisujesz w internecie, na tym forum oraz poza nim, pokazuje jak bardzo jest wysoka twoja "dorosłość" i szacunek do innych ludzi.
    26 March 2018
  4. Polaczekk
    Polaczekk
    Nie rozumiem również jaki jest sens dodawania do polskiego zdania, jedno angielskie. Jak chcesz to możemy pobawić się w "Kto najwięcej użyje tłumacza Google".
    26 March 2018
  5. nowez
    nowez
    Ziomki, a wy nie macie lepszego miejsca na rozmowy niż mój profil?
    26 March 2018
    R_A_P_3_R and OldAngelMatthew like this.
  6. Polaczekk
    Polaczekk
    Przepraszamy, ale jednak nie, nie mamy.
    26 March 2018
  7. ItzExplodd
    ItzExplodd
    Dowód? Ta konwersacja. Zupełnie bez żadnego powodu nagle zacząłeś mnie atakować, ale przecież tobie wszystko wolno. Akurat formę rozrywki potrafię sobie sam zorganizować, o to się nie martw. Co do reszty - osoby twojego pokroju nie zasługują na szacunek ani nic w tym stylu, dojdziesz do tego sam dlaczego.
    Mówisz o "dorosłości", kiedy sam nią się zbytnio nie wykazujesz robiąc to, co robisz.
    26 March 2018
    Wiktorowy and Utuchi_Hama like this.