Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Masz dowody spoko ale ja nie posiadam xraya że chcialem pokopac bo dalej sie niedalo bo światło bekona nie dociera to niżej wkopalem sie
Nick z gry:Kuba5466 Data:03 01 2019 Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Xray Dlaczego miałbyś dostać UB ?:Dostałem bana za Xray prosze o odwolanie...
1.CookieMonsterPL 2.Akasukii 3.Survival 4.11.06.2018 11:56 5.Obraza 6.https://prnt.sc/jtkt3z
1.Nick w grze:CookieMonsterPL 2.Nick oskarżonych:soktaga_ rxfxlpl 3.Server survival 4.Przybliżona data:30-05-2018 5.Opis wykroczenia : Obraza...
HALYNKA ZRÓB MI TEJ KAPUCZINY
TAGI zajety pracowity kibic mc ca kuki legionista
Kiedy wszedłem na serwer zobaczyłem że nie mam osadników biegały sobie na mojej działce (działka była ogrodzona i bardzo dobrze oświetlona...
willagery mam gdzies ale golemy po to byly zeby ich chronic a wgl mam soja z kalakiem to mu pomogłem :p
heheheh bekowe wiesz <33333333333333333
Cześć ty Cookie chciałbym powiedzieć że odchodzę z kilku przyczyn (długie historie) chciałbym podziękować graczom za mile spędzony czas:...
1.Estetyka 2.Ortografia 3.Jak Ciebie widzę na forum to 1 na milion 4.Pierwszy raz widzę twój nick 5.Niepotrzebnie dodałeś godzinę i datę...
eh bo admin wiesz
SZCZĘŚĆ BOŻE
Ja jestem na tak ładne podanie według mnie zasługujesz na pomocnika :D
1.Mam na imię Kuba. 2.Najczęściej przebywam na mc.craftapple.pl Survival 3.Urodziłem się 15.03.2007 roku (wiem jestem bardzo młody) 4.Rozpoczełem...
Sorry ale to napewno nie Crytal w wiesz ze np na serwerze innym to tez moze ktos miec taki sam nick niewiem po co powstał ten komentarz
Jazminola a ja się z tobą nie zgadzam :)
Co cos sie stało XD cos sie pali XDDDDDDDDDDDD
Elo pandy som superaśne
Cheater _AkaMurdeRrX Survival Data 05 luty 2018 Czituje np bije plecami (KillAura) bije z 4-6 kratek