Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Nie, bmw czy masz Domofon?
-10/10 Zaradność
And another one - Imię: Milena Dokładny nick w grze: ColdGreenEyez Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach...
Kwestia dyskusyjna, według opinii otaczającego mnie ludu, to możliwe że tak. CZY POTRAFISZ DŁUBAĆ W NOSIE NA LEKCJI?
Oczywiście. Gdybyś miał[a] możliwość zakupienia Mercedesa klasy C o 50% taniej , to czy byś go kupił[a]?
Anioł w polu ostro kimał, Za dużo wypił wina, A Mikołaj też nie lepszy, Wódkę pije wszystko pieszy Pod choinką leży browar, No i wódka luksusowa,...
Na lekcji geografi Pani tłumaczy dziecią rózne formy terenu, pokazując jasiowi obraz kotliny pyta się: - Jasiu czy wiesz co to jest? - Chunk Error...
A jakże by inaczej? :D Uprawia jakieś sporty/chodzi na siłownię?
Kto? Ja? @Kruku
Przychodzi Kasia do domu cała brudna. - Dziecko jak Ty wyglądasz! Twoja bluzeczka i nowy berecik! - No bo widzisz mamusiu chłopcy grali nim w...
30. Napisał do Snow że ma się iść powiesić w rzece.
Witam ponownie. Otóż po dłuższej przerwie spowodowanej nauką, mam przyjemność z powrotem powitać użytkowników/graczy sieci serwerów Craft Apple...
Na górze róże, na dole fiołki, za górami i lasami, żył binladen z arabami. Otworzył komputer, przycisnął Enter i wysadził World Trade Center
YYY, nie. Zostajesz nominowany do nagrody Oscara, ale w dniu wręczenia ci nagrody ktoś ci nabił limo pod okiem.
Za późno. ziomekxp
Zacznijmy zatem od plusów - A, no tak. Nie ma tu żadnych plusów. Minusy - Ortografia leży. Serio??? Kolejny minecraftowy islamista któremu tylko...
Daj przeszłości umrzeć. Zabij ją. Jeśli będzie trzeba. Albo nie staniesz się tym, kim masz się stać.
Imię: Milena Dokładny nick w grze: ColdGreenEyez Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Trudno określić....
Któż to taki? ThreeEyedMaster