Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Imię:Oliwia Dokładny nick w grze:OliwiaVlog Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:5/6 h Data...
1. Nick w grze:OliwiaVlog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:ziomek7 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 2018-02-26 5....
1.Nick z gry:OliwiaVlog 2.Data otrzymania bana: 2018-02-25 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: 30m. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Chciała bym...
tu nic nie jest przeciente tylko zakrylam moje dane
1. Nick w grze:OliwiaVlog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Immobilson 3. Serwer: (np. survival/creative): survival 4. Przybliżona data:2018-02-17...
ale ja mam tak ze nie muszę wpisać komendy zeby uaktywnic fly ;-;
zgłaszam sie nick:OliwiaVlog
1.Nick z gry: OliwiaVlog 2.Data otrzymania bana:nie wiem jak mnie chyba nie było na serwie ;cc 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:za latanie na...
1. Nick w grze:OliwiaVlog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:SexMasterkaQ 3. Serwer: (np. survival/creative):Creative 4. Przybliżona data:2018-01-06...
ale ja nie mam ;c
Hejka *-* Od niedawna nie mogę wejść na survival próbowałam wiele metod ale nie działają. Three pomógł mi i za pierwszym razem pomogło ale potem...
101.Kiedy Kasia usłyszała ze powiedział ze ona nie lubi szynki dziewczyna rzuciła się niego i go zjadła R.I.P...
97.Czyli pić Apap noc w dzień i z przedawkowania myć kamienie
Oj mam ten sam problem ._. three raz mi pomógł ale teraz ten sposób nie działa
1. Nick w grze:OliwiaVlog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Mateurz 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: 2017-11-25 5....
Imię:Oliwia Dokładny nick w grze: OliwiaVlog Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej od godziny 10:00 do...
54. Umył Kamienie xDDDD niczym (Maka Paka)
czy wiadomo już kiedy server będzie czynny ?
Witam jest taki problem.Kiedy wchodze na Craftapple.pl i moge wejść na creative,skyblock itp.ale gdy próbuje wejść na survival to mnie nie łączy i...
Imię:Oliwia Dokładny nick w grze:OliwiaVlog Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:codziennie wchodze na...