Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Cześć To nie przywitanie ale pożegnanie. Ciągłe przesuwanie nowej edycji, dezinformacja i dziwne podejście do całego tematu administracji...
Co nie zmienia faktu, że wystarczy się skupić na tym co jest napisane na ekranie. ☺
Dzięki Kruku Kornel, pisałem przecieź, źe jak ktoś nie wie to proszę się nie udzielać. Jeju, ludzie coraz głupsze odpowiedzi dają. A źeby...
Cześć Od czego zaleźy poziom wyspy? Jak ktoś nie wie to proszę nie zgadywać.
Wszystkie tryby gry o ile się nic nie zmieni mają zostać wprowadzone jednocześnie. Czyli nowa edycja skyblocka z creativem, survivalem i...
To już kawał roboty za nami :D Thx za info
Infi, pomyliły Ci się święta. Prima aprilis był pierwszego ☺ Na serio mógłbyś coś napisać
Cześć Moźe jakiś mały update na temat postępu prac? Od ostatniego minęło juź jakieś dwa miesiące. Pozdro!
Cześć W ogłoszeniach jest, źe nowa edycja wystartuje na przełomie marca/maja. Chodzi o bieźący rok czy przyszły? Z góry dziękuję za...
Chomik, przyznaj się, że kit wciskałeś
Podoba mi się pułapka z dziurą w podłodze i pajęczyną w niej. Do swojej wersji też mogłem dodać bloki magmy - przeoczyłem to. Mniej podoba mi...
Na szybkości stworzyłem mapę pvp 50x100 kratek z zastosowaniem rzeczy o których pisałem powyżej. http://i63.tinypic.com/250t91f.png...
Cześć, Pytanie z czystej ciekawości... Maszyna pod serwer zostaje ta sama a z nową edycją będzie dodatkowa mapa creative + ewentualnie...
Cześć, Mały pomysł na aranżację spawnu na survivalu: 1. Przeniesienie expiarki w odległość co najmniej 40 kratek od miejsca spawnu. Cel:...
Nom... Ludu tam było w porywach kilkanaście osób... Wiało pustkami... Nie sądzę, że tym razem byłoby inaczej.
Autoklikery/boty sprawią, że ten pomysł i tak by się nie sprawdził.
Sugerowałem już żeby przed nocnym restartem serwera automatycznie usuwało łódki z mapy oraz żeby łódkę dostawało się komendą (np. kit lodka) a nie...
Skoro Chomikatora można spotkać w sklepie sprzedającego kaktusy to się raczej opłaca, bo to jeden z najbogatszych graczy na serwerze. Moim zdaniem...
Ciekawa opcja jako alternatywa dla niedziałającego systemu usuwania działek nieaktywnych graczy. Sam mam obok siebie dwóch gości, którzy wykopali...
Cześć (...)wprowadzimy nowe edycje wszystkich serwerów za jednym zamachem, przy okazji przebudowując cały "system". (...) Rozważamy różne...