Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Ano, ale mi się nie podoba bo nie wpływa na nic a jedynie irytuje tym, że trzeba o tym pamiętać.
Cześć, Ta mechanika pragnienia jest ciekawa i w ogóle super, że da się coś takiego zrobić, ale czy jest ona konieczna? Na dłuższą metę...
Cześć W sumie to już ponad 7 lat od mojego pierwszego wejścia na ten serwer. Wiele osób odeszło, wiele się pojawiło. Sam trochę się znudziłem...
Nieprędko. Studia leją ostro po dupie. Czasem zapominam czy to jeszcze paździenik czy już wrzesień (nie, nie pomyliłem się). Kupa zajęć itd... jak...
Mam pisać prośbę o ub na karczmę czy mógłbyś mi to tako odblokować?
Rly xd w sumie konający serwer bez pomysłu na siebie ze sporą dozą nostalgii. Dobra jak tam chcecie...
Czemu nie widzę karczmy? Fajnie, że info się obudził, wreszcie xd
Przykro mi o tym pisać praktycznie w ostatnim momencie przed ogłoszeniem wyników, ale ze względu na moją poświąteczną kruchą sytuację finansową...
A mi się wydawało, że arena jest tak mało uczęszczana bo jest po prostu zwyczajnie nudna. Krew mnie zalewa, gdy dajesz do pełnej dyspozycji...
Twoje stosunki były dość dziwne, ale widzę Naszą poprawę. Tak. :D
No a co? Zabronione? :D Skoro można pisać "Ktoś na pewno" :D @Ladavi
Niestety :D @Crytal @RoyalSteve aż tak tęsknicie? xD
Nie ma mnie :D Może hejcik?
Myślę, że wzorem Konkursu z Dreszczykiem zastosuję system reprezentantów. Jedna osoba z grona Pomocników (+Ja), jeden Gracz, jeden Moderator i...
Ważna informacja: Jeśli otrzymam zgłoszenie od jednego z graczy informujące o dokonaniu plagiatu przez jednego z uczestników konkursu i...
...Krukieły grają...
Jak zwykle, jestem rad mogąc ocenić twoją kandydaturę. Problem jest jeden. Wszystko co dobre powinno się kiedyś skończyć. Twoja kandydatura trwa...
Oczywiście! Możecie pracować w grupach jednak pamiętajcie, że nagroda jest przypisana do działki i to wy musicie się nią podzielić we własnym gronie.
Tematyka mieści się w zagadnieniach świąt bożego narodzenia i nowego roku. Jedna praca może obejmować zarówno tematy związane tylko ze świętami...
[IMG] Święta to piękny czas miłości, szczęścia, dobroci i wybaczenia. Jest to też czas prezentów i niejako ostatniej tak dużej wieczerzy...