Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Mimo wszystko podałeś jednak nazwę innego serwera za co według regulaminu należy ci się kara. Moim zdaniem przeżyjesz kilka dni bez gry. Z...
Papa :( Odwiedź serwer kiedyś ! :*
1. Nick w grze: Sannakaisa 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: raddi 3. Serwer: (np. survival/creative): OpenCreative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: Sannakaisa 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: XxkasianinjaxX 3. Serwer: (np. survival/creative): OpenCreative 4. Przybliżona data:...
Cześć Więc jeśli chodzi o samo podanie jest dość estetyczne. Jednak co do gry na serwerze to widziałam kilka razy pomoc z twojej strony ,lecz...
1. Nick w grze: Sannakaisa 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: NegatiVver_1337 3. Serwer: (np. survival/creative): Survival 4. Przybliżona data:...
Cześć Pozwól ,że i ja wypowiem się pod twoim podaniem. Podanie bardzo fajnie i estetycznie napisane. Jeżeli chodzi o grę to widać ,że bardzo się...
Cześć Pozwól ,że też wypowiem się pod twoim podaniem. Za każdym razem kiedy widziałam cię na OpenCreative nie widziałam z twojej strony pomocy...
1. Nick w grze: Sannakaisa 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: freevip__pl 3. Serwer: (np. survival/creative): Creative 4. Przybliżona data:...
Cześć Więc tak przejdźmy od razu do sedna Bycie pomocnikiem to nie tylko jak niektórzy uważają wyższa ranga niż gracz ,lecz i duża...
1. Nick w grze: Sannakaisa 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Ymiies 3. Serwer: (np. survival/creative): Survival 4. Przybliżona data: 17.09.2018 5....
1. Nick w grze: Sannakaisa 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: inex1000 Piyo 3. Serwer: (np. survival/creative): Survival 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: Sannakaisa 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Puuchatek 3. Serwer: (np. survival/creative): Survival 4. Przybliżona data: 16.09.2018...
1. Nick w grze: Sannakaisa 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: iiochira 3. Serwer: (np. survival/creative): Survival 4. Przybliżona data: 12.09.2018...
Napisz drugi raz z prawidłowym wzorem i nieedytowanym screenem. ;)
Nieprawidłowy wzór skargi i źle zacenzurowana reklama serwera. https://craftapple.pl/forum/threads/wzór-skarga.1198/...
W skardze brakuje wzoru. https://craftapple.pl/forum/threads/wz%C3%B3r-skarga.1198/
rumak
1. Nick w grze: Sannakaisa 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Renu 3. Serwer: (np. survival/creative): Survival 4. Przybliżona data: 04.09.2018 5....