Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Ten uczuć kiedy wpadasz po 8 latach ale masz zablokowany dostęp do karczmy... :v Wpadnę jeszcze potem, może magicznie będę mógł pisać.
Ty no nie wiem.
WYGRYW. XD
Czekam.
Zleceniodawca: Kiddd132 Poszukiwany: Targaryen Powód poszukiwań: Oszustwo podczas transakcji. Witam z tej strony wasz ulubieniec Kiddd132....
Nie znam typy. To teraz do ocenienia Simsetka!
Witam! - Nie widzę, byś pomagał osobom na czacie. ALE TO SIĘ MOŻE ZMIENIĆ! - Podanie nie jest schludne, + Mały plusik za to, że się rozpisujesz....
Dla mnie to słabo brzmi, bo przez te 6 miesięcy zrobiłbym dużo na tym serwerze, a nie zrobiłem nic bo myślałem, że tydzień i powstaję nowa edycja....
Hallo, hallo. :D Kiedy nowa edycja? Czekam już 6 miesięcy. Ile to może jeszcze potrwać? ;c
Co tu dużo gadać, jestem na TAK bo nie chcę mi się pisać jakiejś głębszej odpowiedzi xd
+ Podanie bardzo ładnie napisane, nie ma się do czego przyczepić. + Kiedyś rzadko widziałem cię na serwerze, teraz widzę że bardzo się starasz....
1.Fałsz 2.Prawda 3.Może nie smutno co zły chumor 1) Lubi Kidd'a 2) Bardzo lubi Kidd'a 3) Wręcz kocha Kidd'a i jest on jego/jej największym...
- Krótki staż na serwerze. - Gracze na SkyBlock mówią że widzą cię raz na jakiś czas na czacie, a na survival nikt praktycznie cię nie zna....
- Zerowa aktywność na forum. - Podanie bardzo brzydko napisane. - Nigdy cię nie widziałem. CraftApple to sieć serwerów. Tutaj chodzi o to, czy...
Kapi, a ja mam dać screeny jakie ty piszesz ładne rzeczy podczas nieobecności nikogo z ekipy? Mówię tu o brzydkich słowach pisanych niecałe 45...
- Widziałem cię na SkyBlock'u, jednakże gdy byłeś obecny ludzie zadawali miliony pytań w ich problemach, a ty nie odpowiadałeś. - Bardzo młody...
Małpa #NieMaSłowaZaczynającegoSięNa"Dka"
Rawicz (Taka miejscowość) xd
Kapusta
Gothic 2 + DLC Noc Kruka