Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
W związku z moją, niesatysfakcjonującą sytuacją w szkole, pragnę poinformować społeczność serwera Craftapple o zamiarze zakończenia mojej gry....
Post (skargę, podanie, ogłoszenie itp.) usunąć może tylko administracja.
Zapomniałaś o dacie na przedstawionym przez Ciebie screenie. (Można to uzyskać klikając dwa razy F2.) :)
1.Zapomniałaś o dacie na przedstawionym przez Ciebie screenie. (Można to uzyskać klikając dwa razy F2.) :) 2.Niepoprawnie zamazałaś IP...
Wady: 1.Nie jesteś aktywny na forum. 2.Nie poświęciłeś wystarczająco dużo czasu na napisanie i dopracowanie podania. Podanie jest za krótkie....
Wady: 1.Nie poświęciłaś wystarczająco dużo czasu na napisanie i dopracowanie podania. 2.Biorąc pod uwagę twoje skargi, wnioskuję że nie znasz...
Aha. Ok dzięki. :) Przepraszam mój błąd. :)
= Brak dowodów. Link do pobrania programu do nagrywania to nie dowód. :)
Zapomniałeś o dacie na przedstawionym przez Ciebie screenie. (Można to uzyskać klikając dwa razy F2.) :)
Wady: 1.Za krótko grasz na serwerze. 2.Nie jesteś aktywny na forum. 3.Nie poświęciłeś wystarczająco dużu czasu na napisanie i dopracowanie...
Wiem, zauważyłem to i skończyłem poprawiać mój post wtedy, kiedy ty byłaś zajęta pisaniem swojej wiadomości. Ale i tak dziękuję, za zwrócenie...
Co do pierwszego screena to administracja nie ingeruje w sprawy na czacie prywatnym. Do drugiego screena: Na czacie publicznym osoba oskarżona...
1.Administracja usuwa twoje posty, ponieważ ma powody. Wiadomo jakie. 2.Nie nawiązuj w swoich postach do czasów prześladowań narodu żydowskiego...
Wady: 1.Nie poświęciłeś wystarczająco dużo czasu na napisanie podania. Podanie jest zbyt krótkie. 2.Na craftapple zacząłeś grać stosunkowo od...
Przedstawiony screen został przycięty. :)
1.Niewystarczające dowody. 2."Zarówno na załączonym zdjęciu/zrzucie ekranu/screenie jak i nagraniu wideo ma być widoczna na czacie data. Można to...
Zamiast je przycinać mogłeś je nieco zmniejszyć. :)
1."Zarówno na załączonym zdjęciu/zrzucie ekranu/screenie jak i nagraniu wideo ma być widoczna na czacie data. Można to uzyskać klikając dwa razy...
Ten post oparłem na fakcie iż niektórzy gracze używają ocen negatywnych w niepoprawny sposób lub też w nieuzasadnionej sytuacji np. - Używanie...
Wady: 1.Nie poświęciłeś wystarczająco dużo czasu na napisanie podania. Podanie jest za krótkie. 2.Nie jesteś aktywny na forum. 3. - Nie masz...