Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Cześć! Powracam po 7 miesiacach i widze, ze duzo sie zmienilo. Czekam niecierpliwie na ponowne otworzenie CA. Pozdrawiam Yori. :D
Jestem na nie, gdyz nie rozpisales sie w tym podaniu :(
X - D I po co dalej odpowiadasz? Jest i tak dużo argumentów, aby odrzucić to podanie.
Drogi kolego, lepiej by było gdybyś nie odpowiadał ciągle po jakiejś wiadomości, bo to nie ma sensu i tak to nie w skóra, w twoją kandydaturę. A...
meder feker
Aha, nie musze myslec, wystarczy, ze posmieje sie z ciebie. Ty tutaj zachowujesz sie jak dziecko, odrzucono ci podanie to ty juz uciekasz XDD....
A ty nim nie jestes? Jestes smieszny wiesz?
Dobrze, zacznijmy od tego, byłaś kickowana, ale za co? Użyj wyobraźni, rusz komórkami mozgownicy. XD Już dwie osoby zwróciły ci uwagę,...
Płotek vYori
Cześć. Mała rada, nie cheatuj na CraftApple, bo mają tu niezła administrację.
Przecież nikt się cb nie boi.... Do chaty mi nie wbijesz ;-;
Krystyian - plebs kraftaple
Więcej się nie dało napisać? Każdy cie tu pamięta i zostaniesz w naszej kartotece!
vYori - cheater CraftApple.
Na "Open CA" mówisz? A na survivalu już nie grasz? Polecam też troszkę pograć na Survivalu, ale jak kto woli ;) Dopuścił byś do tego, żeby...
Nie śmieszne.
PRZEZ TWE OCZY TWE OCZY ZIELONE OSZALALEM GWIAZDY CHYBA TWYM OCZOM ODDALY CALY BLASKK A JA SERCE MILOSCI CI ODDAAAAALEM
Do samych pieniędzy to myślę, ze to byłby zły pomysł, wszystko wyjaśnił OldNightmare. Co do samochodów to ok. Ogółem do propozycji jestem NEUTRAL.
Yhym nie ma sensu? Pomyśl. Ale, że ty z takim nickiem chcesz zostać pomocnikiem?
Yhym to po co piszesz podanie jak wiesz, że zostanie zamknięte? Poza tym podanie jest estetyczne i nawet ładne... Nie widziałem jak pomagasz, a...