Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Hihi. Bede ściągał od Stifka hehe. Wszyscy maja mi dać głupek inaczej zjem! A przechodząc: Imię: Heindreloseinoer Dokładny nick w grze: nie...
Pozdro dla menela
Przynajmniej za moich godzin grania.
Nie uwierzycie co sie stało! Okazało sie, że Snow jest menelem! Zobaczcie sami: https://imgur.com/a/vmB1F Szokujące odkrycie!
Hey Masz ferie? XD
Autograf
Cześć! Jak grasz tak długo, to dlaczego Ciebie nikt nie widział? Dobra nie ważne, przejdźmy do oceniania twojego podania! A gdzie tu przecinki,...
Zależy na jakim serwerze grasz ;P Ja prawie zawsze na Creative jestem
Teoretycznie chciałbym widzieć oceny na moje podanie, a nie kłótnie ;P
Przeczytałeś podanie czy tylko komentarze? Pisze po raz setny: Nie jestem żadnym Royal Stevem. Miałem wcześniej nick maciusmacius140, ale nie mam...
Przeczytaj 4-8 wyrazów wcześniej. Chodzi mi o to, że chciałbym, abym pozostał miły i pomocny do końca mojego życia.
Przepraszam, że nie ma tak zwanego 'eeł', po prostu nie moge go zrobić tym alt+e.
Przestańcie, kojarze go ale dlaczego miałbym być nim tylko dlatego, że mam czarne zdjecie profilowe? To moje konto oficjalne. Multikonta robią...
Nie rozumiem o co ci chodzi iż mam zdjęcie profilowe czy nie mam to nie robi żadnej różnicy.
Imię: Maciej Dokładny nick w grze: _KurdePlay_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najbardziej lubie...
Przestańcie, mam tylko jedno konto, nie robie multikont nawet do budowania.
O, na zdjęciu jest mój nick XD. A tak na poważnie to jestem za karą.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------...
To nie mulciak, to moje oficjalne konto ;P
Witam. Otóż jak pewnie wszyscy zauważyli, na serwerze OpenCreative gdy wejdziemy w spawn świata otwartego, to nie ma losowego teleportu. Bardzo by...