Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
pozdro bec
oddajcie moj hajs
pozdrawiam babcie pozdro benc tego typu
sianie defekacji lvl 10
sranie
Mógłbyś podać bezpośrednio linka lub cokolwiek co mogło by naprowadzić do wytoczenia kary? Co z tego, że podała link jak nie wiadomo do czego on...
Negatywne: 1. Za mało udzielasz się na forum. 2. Konto dopiero co stworzone na forum więc to również jest negatywnie brane pod uwagę 3. Mało...
Ostatnio zauważyłem na Survivalu pewien maly drobny szczegół który nadaję się do poprawienia. Problem jest z tym, że chyba ktoś był na tyle głodny...
[ATTACH]
Klocki, klocki, klocki... Wszędzie klocki :o
Snow.. Bardzo dziękuję Ci ta te słowa ale to, że mam expiarkę którą mogę zawsze komukolwiek użyczyć lub robię kilofy kiedy ktoś chce nie oznacza...
1. Nick z gry: MakkimPro 2. Data otrzymania bana: 9 Sierpnia 2016 3. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powód znajduję się na aktualnej liście...
To nieżle CA porobili xD
Wypad z baru, bo nie ma towaru to znaczy, ze nie ma miejsca dla takich tłumoków jak Ty ! :"D
Gracz juz o takiej nazwie nadaje się do ścięcia, a co dopiero propagowanie dziwnych treści.
three leniu
Momentami mam dość czatu :>
1. Nick w grze: MakkimCA 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: antyterrorysta2 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 8:58 | 21.01.2018 5. Opis...
Naprawdę nie potraficie dać sobie spokój? Odetchnijcie może trochę od komputera i zróbcie sobie przerwę od klocków, to jest najlepsza opcja dla...